Ако ве види некој познат тука, веднаш ќе ве познае. Туку, моето око нема да го ставам, зашто немам слика од него. Инаку е кафено накај црно, и многу си го сакам.
Имам луди кафеави очи кои знаат да ја менуваат бојата од најтемни речиси црни , па до некоја си посветла нијанса на кафено. Малку се нервирам бидејки очниот капак ми е многу мал и немам многу простор за експериментирање со шминката, односно ако нанесам малку подебел слој на туш или ставам некоја потемна сенка личам на бостанско плашило Али нема везе, не се жалам, задоволна сум со тоа што го имам, сепак секогаш верно ме служат во мањачење Немам направено некоја слика од моите очи посебно за оваа примена, но се надевам и ова ќе послужи за да добиете некоја претстава.
средна големина.кафеави.средни трепки.со малку спуштени капаци и затоа често не практикувам туш или ако некогаш ставам се трудам линијата да биде што потенка. Спојлер на сликата трепките ми се со маскара за издолжување
Moите очи се светло кафеави,крупни ама ме нервира што едното окце ми е мааалку помало од другото овака не се приметува ама ептен ако загледаш од блиску-на слики јас си го приметувам и ме нервира...трепките ми беа густи и долги,сега се само долги затоа што си ги испокубав со секаквиве маскари... ...а слика неможем сега да барам инаку мн сакам да имам зелени очи и оти имам црна коса-комбинација
Првата слика - глупава слика (бев на роденден кај некое мало дете и сите моравме да носиме идиотски маски) Втората слика - пред 2-3 години
Во црно бело, е ама формата тука најубаво се гледаше.. Инаку очите ми се многу многу темно кафени, некогаш на црнно забегаваат и плашам луѓе Се зезам, многу ми рекле дека ми се убави очите а и јас многу си ги сакам искрено
Те ги моите окала....е сега квалитетот на сликите зборува сам за себе Како што можете да видите, нема баш простор за сенки
Бадемова форма. Средна големина. Никогаш не ми се целосно кафени. Некогаш се маслинесто зелени, некогаш се кафени со зелени линии што ме вади од такт, ама ете.. Немам слики без шминка. :/