Си имам јас убај очи (според мене), плавозелени со жолта позадина, на тате а иначе еве и линк: file:///C:/Users/Martin/Pictures/Logitech%20Webcam/Picture%2032.jpg
Треба да ја качиш сликата на некој сајт за споделување на слики (photobucket.com или слично) и после да го постираш линкот. Ова што си го ставила е местото кај што се наоѓа фајлот во твојот компјутер
Имам hazel eyes, нешто помеѓу кафеаво и зелено + некоја жолтеникава нијанса. Си ја сакам бојата на очите само што ми се спуштени надолу , како тажни
Имам зелено-сини очи, и убав облик. Само што не ми се многу големи, инаку ми се допаѓа бојата и обликот. Очите се едни од малкуте нешта што ми се допаѓаат кај мене
Eве го обликот , малечки трепки , кожичките од горе ми се паднати над окото , не е баш добро за шминкање али hope is not lost ! Бојата е темна зелена , иако на сликава изгледа како кафеава Спојлер На сликата немам воопшто шминка , така да се извинувам за подочњаците што ѕиркаат од по страните
Крупни,кафеави, малку со закосена форма (всушност малку повеќе, често јапонски ми ги нарекуваат ) и со долги трепки... Слика кога нема да ме мрзи