1. Лазања 2. Поховани тиквички 3. Морска храна (тотално све, посебно шкампи) 4. Суши 5. Летна манџа (уффф) и се шо е зачинето.
1. тестенини (лазањи,макарони,шпагети) 2. пица маргарита 3. пилешко со ориз 4. помфрит со сирење 5. ребра њам њам
1. Тестенини. 2. Полнети пиперки. 3. Сладолед. 4. Стекот похован на мајка ми. 5. Било што благо, во комбинација со млеко.
Хм омилени ми се: 1. Стек со пире. 2. Лазањи 3. Пица 4. Тестенини 5. Сите слатки Дефинитивно нездрава и најфкусна исхрана ! хахахаххахахахахха
1.пире со што било важно пире да е 2.Лазањи 3.тава ориз со пилешко 4.риба 5.десерти(сладолед,палачинки,колачите на мајка ми сите )
1.Пица (хоуммејд бај мај бојфренд) 2.Цезар салата 3.Скара 4.Топено сирење 5.Печен сендвич со шунка, кашкавал,печурки и помфрит мммммммм П.С Ми се пријаде од муабетов
1. Благо ( што и да е!! ) 2. Тестенини ( шпагети, макарони, јуфки, лазаљи..) 3. Ориз 4. Туна салата 5. Пица
1. Пастрамајлија 2. Пилешки стек 3. Помфрит со кечап и мајонез 4. Селско месо 5. Киндер чоколадо ( а воедно и се чоколадно )