кога имам тренинзи веројатно би било ориз,салата,ориз,салата,белки од јајца,ама вака преку лето многу сакам да си гнетам работи кои немаат врска со здрава храна 1. сладолед од чоколадо 2. секаков вид тестенини 3. пржени компирчиња 4. пица 5. скара поздрави и бакнежи до сите вас
па речиси се од италијанска кујна ми е топ топ топ ама би идел вака списокот 1 пица 2 макарони шпагети и секаков вид паста со сите можни сосови 3 лазања ммм 4 ориз - секаков.. со месо без ,со зеленчук 5 сарми, полнети пиперки
1.Помфрит 2. Палачинки 3.Крофни 4.Сладолед 5.Пилешки пуканки пржени За жал неможам овие преубави јадења да ги јадам затоа што сум на здрава исхрана и диета
тешко е да се направи топ5 бидејки сум голем гурман но ако веќе морам... 1.сите видови тестенини 2.пица 3.пирошки 4.сарма и полети пиперки 5.Супи
Моментално овој период. 1.Лубеница 2.Лубеница 3.Сладолед 4.Оревчиња, бадеми, лешници 5.И пак лубеница.(се давам во лубеница)
1.пинџур од толчени пиперки 2.мусака со модар патлиџан 3.пилешко динстано со млади ситни компирчиња 4.рижото со било каков зеленчук 5.палачинка со домашен џем од кајсии