Веган сум. 1.Супа од брокули хоуммејд со лукче или кромидче. 2.Компир салата... 3.Паста, посебно тортелини... 4.Буковки на скара 5.Капрезе салата ^фанатик на лукче и кромидче
Цезар салата Лазањи,и паста на секаков начин помфрит со сирење варен мешан зеленчук пилешки стек иначе многу сум си гурман се си јадам(што се познава на мене) овие со мака ги издвоив
Офф леле зашо само 5? Кога треба јас да пишам а ЈАС ДА ПОТЕНЦИРАМ СУМ ГОЛЕМ ГУРМАН нема да престанам,али нема врска ајде ќе се потрудиме Идеме 1. Пицаааа( ама не секоја,Најомилена онаа со многу кашкавал,4 вида кашкавал,маргарита, и со пршута) 2. Тестенини со сосови 3. Начооси и буритоси 4.Скара на жар ама баш секаква 5.Торти ама ОД МОЦАРТ пошо таму се дефинитивно најбољи и го препорачувам на сите!
Свинско каре со компири во рерна Лазања со пилешко и печурки Ориз со кокошка зачинето со кари Макарони со сирење и павлака /Шпагети со домашен сос од домати и босилек и пармезан Питата на баба ми беше незаменлива и неповторлива, со праз, со спанаќ,со сирење, сите се топеа во уста.
1. Пржени/варени компирчиња 2.Макарони/Шпагети 3.Ајвар 4.Чоколаднии торти колачи... 5.Тост со помфрит Ммм ми се пријадее
МАСЛИНКИ! Печурки во секаква форма, пржени, печени, во сос ориз со марула потпржени домати и пиперки пржени пиперки полнети со сирење
1. Мусака 2. Сарма 3. Компири на секаков начин 4. Свинско месо на секаков начин 5. Секаков вид тестенини -кога имаме некое од овие јадења на дневното мени дома, мене стомакот ке ми пукне после јадењето,ситка да се нема
Во принцип сум по брзата храна, а не по манџите, ако не сум веќе дете и знам шо е здраво што не ама тоа е.. Пица, тостови, пастермалија Пржени компири Тестенини- макарони, шпагети Сарма Стек пилешки