1.печена риба. 2.печурки, 3.салати(цвекло,марула,домати) 4.кокошка на ориз, 5.зелена пиперка,доматче,краставица,топло лебче и зденки
1.Пица Капричиоза 2.Тост Класик со помфрит или со печеница 3.Грчка салата 4.Сарма 5.Помфрит со пилешко мевце мм..
1. Чоколадо 2. Палачинки 3. Лазањи 4. Пастрамајлија (Штипска) 5. Сарма Ми текнаа и други работи ама...
1. Печено пиле 2. Пица 3. Печена сланина во вино (изум на дечко ми, превкусно е... ) 4. Пржени компири 5. Туна
1. Торти и чоколада 2. Макарони потпечени со сирење и одозгора павлака и кечап 3. Посна сарма 4. Пилешка бајадера 5. пица, хот дог, печен седвич ( фаст фуд )
Моите 5 (уф зошто е вака мала бројкава ) омилени јадења - пица/хамбургер/тост - секаков вид на тестенини - сарма - спанаќ -вкусната пита на бабичка
1.Цезар салата 2.Пилешко во кари 3.Тестенини во сос 4.Похован кашкавал и зденка 5.Палачинки со џем од кајсии
1.Пица Капричиоза 2.Шопска салата 3.Похован стек со помфрит 4.Нестле торта 5.Печени макарони со сирење,кечап и јогурт
1. Пица и секакви други тестенини 2. Чоколадо и се на база на чоколадо 3. Компир - печен најмногу, но и варен сакам.. салата мљац 4. Сирење и сирење и сирење и кашкавал 5. Зеленчуци а грицките ми се на секое од овие места, би јас нив во секоја комбинација, пред - по јадење прескокнување оброк за грицки итн. ко и грото луѓе де
- пита со било што - компир во секаква форма и облик - шарска со помфрит - благоооооооооооо ама баш секакво печурки на секаков начин приготвени дали сос, пржени , печени било какви
моите топ 5 јадења се 1. палачинки 2. тавче печени компири со коковче 3. хамбургер 4.лакма џум 5.гиро а имам само 50 кила