Вашите цели и стремежи

Discussion in 'Општи дискусии' started by Golden, Jan 4, 2014.

1. Golden

Golden Популарен член

Во оваа тема ќе можеме да ги кажеме нашите цели и кон што се стремиме и очекуваме. :)
    Ако има ваква тема или ја сметате за непотребна слободно клуч ;)

Моите цели се да си поправам оценките,да имам тело какво што посакувам и да го положам меѓународниот испит по германски во март.Ќе може и да направиме:
    пр.Tело од соништата-направено! :$

Темава ја создадов за да сите се фокусираме на нашите цели и соништа да се остварат.Како што реков ако веќе има ваква тема или ја сметате за глупа и непотребна слободно клуч :D

2. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Ајде да искоментирам прва, годинава целта ми е да ослабам, да бидам повеќе активна, да научам нешто ново..тоа е за сега

3. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Да ги средам испитите, да почнам да посетувам некој курс, сакам да научам нешто ново.

4. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Да завршам факултет ,и да се преселам било каде,само да не сум овде :D Сакам да живеам некаде сама.

5. angelche16

angelche16 Популарен член

Хаха целта ми е малку да ослабам.

6. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Да учам повеќе и да не заостанам со толку многу испити како годинава, да го завршам факултетот навреме, да се хранам поздраво, да создадам среќно семејство, да патувам, да направам многу тетоважи итн.

7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Најосновното ми е да се вработам за да соберам пари за моето школување, потоа да го завршам факултетот кој го сакам и да се вработам според струката. После тоа би сакал да соберам пари за да си се наградам со едно далечно патување за целиот труд и жртвувања што сум ги вложил. Би сакам дасе тетовирам, ама никако да се одлучам, ама познавајќи се и тоа ќе го направам:D.
    После горенаведеново сакам да се оженам и создадам семејство. Би сакал да имам три деца, не е важно дали машки или женски, важно да бидат здрави и живи.
    Сега за сега толку:)

8. Queen8

Queen8 Популарен член

Здравје, среќа и успех за целото семејство и најблиските. Да бидам успешна и на приватен, и на деловен план.