Во оваа тема ќе можеме да ги кажеме нашите цели и кон што се стремиме и очекуваме. Ако има ваква тема или ја сметате за непотребна слободно клуч Моите цели се да си поправам оценките,да имам тело какво што посакувам и да го положам меѓународниот испит по германски во март.Ќе може и да направиме: пр.Tело од соништата-направено! Темава ја создадов за да сите се фокусираме на нашите цели и соништа да се остварат.Како што реков ако веќе има ваква тема или ја сметате за глупа и непотребна слободно клуч
Ајде да искоментирам прва, годинава целта ми е да ослабам, да бидам повеќе активна, да научам нешто ново..тоа е за сега
Да учам повеќе и да не заостанам со толку многу испити како годинава, да го завршам факултетот навреме, да се хранам поздраво, да создадам среќно семејство, да патувам, да направам многу тетоважи итн.
Најосновното ми е да се вработам за да соберам пари за моето школување, потоа да го завршам факултетот кој го сакам и да се вработам според струката. После тоа би сакал да соберам пари за да си се наградам со едно далечно патување за целиот труд и жртвувања што сум ги вложил. Би сакам дасе тетовирам, ама никако да се одлучам, ама познавајќи се и тоа ќе го направам. После горенаведеново сакам да се оженам и создадам семејство. Би сакал да имам три деца, не е важно дали машки или женски, важно да бидат здрави и живи. Сега за сега толку
Здравје, среќа и успех за целото семејство и најблиските. Да бидам успешна и на приватен, и на деловен план.