Браво , браво , фемина сите таленти ги има Продолжете вака , прв пат ја гледам темава имам и јас некои занимливи па ќе ги поставам во скоро време.
Немам талент за цртање, но кога имам слободно време, понекогаш си цртам онака, да утепам досада. Еве едно мое „дело“ кое го пронајдов на компјутеров.
И јас си цртам често, понекогаш се случува да излезе некој добар цртеж.. Но сега немам, ако нацртам ќе постирам
ЕВе нешто и од мене, најпрвин се извинувам што имам многу цртежи па ќе зафаќа повеќе постови.Немам некој талент,а она што го имам сум го наследила од мајка ми (многу убаво црта, па и има завршено средно уметничко ) СЕ надевам ви се допаѓаат
Да не знае некој како се потпишува графички цртеж? Или поточно цртеж работен со клише (матрица), печат.. Знае некој?
вчера кога средувавме таванот со мајка ми,најдов неколку цртежи од 5 одд еве еден имав и од швајни,робен,гомез ама незнам каде се ако ги најдам ќе ги ставам ( жал ми е што косата не испаднала како што треба и сенките не се гледаат многу добро, до камерата е )