Овој го импровизирав, не гледав од нет. Подобар испадна. Спојлер Овој ќе е последен, зошто досадна сум, само јас на темава постирам
Паа еве некои од моите цртежи..не се нешто посебни ама сепак сакав да ги споделам со вас Спојлер Иначе патиките се темно црвена боја..ама вакви излегоа на слика .. (се намачив со патикиве..особено логото..се надевам дека изгледаат убаво ) Спојлер (се намачив со димензиите..се надевам можите да го видите) Фустанчето е светло сина боја со светло розева и има цветови Спојлер Сандалкиве направени се за да одговараат на фустанот.. (Светло сина боја..внатре се светло розева и имаат мало цветче како на фустанот)
Ајде нешто и од мене. Се извинувам што сликите не се во боја, но таква ми е камерата на лаптопот. А да сликам на нешто друго па да префрлам овде малку ме мрзи. Имам грешкички, но се надевам дека ќе ми се прости.
Прекрасно е! Јас вака никогаш нема да можам да нацртам. И почесто да црташ (и да поставуваш цртежи тука или таму, знаеш каде) обожавам да гледам аниме цртежи. :up: Инаку, да ви се пофалам со змејче едно.
Не е нешто WOW ама мене ми се допаѓа. Ова е мој прв обид да нацртам некоја позната личност, а и да личи на неа. Инаку женскава е Cara Delevingne доколку не ја препознавате. Носот го утнав целосно и ја расипува цела слика, очите и се малку криви а и вратот не ми се допаѓа баш, ама како за прв пат добра е. Ви се допаѓа?
Се познава дека е Кара. Веѓите, очите, устата (малку). Носето е утнато малце, ама целосна оцена од мене имаш 9/10
https://www.youtube.com/watch?v=rR6G6AMsHmE Сум знаела да цртам, па и туторијали ќе правам. Го имам ставено и во други теми.