дека одразува психата на човекот, да точно е. но, овде нема ниту еден показател за вакво кревање галама како да е проблем. тинејџери сме, интересно ни е мрачното....баш цртежите и охрабрувачки се: првиот можеби симболизира моќ или љубов, дека некого има во рацете, вториот го уништува и убива минатото, а третата е само заљубен пар, издвојувана љубовна победа
Океј де што ми се нафрли така, кој крева галама, само убаво прашав, како што кажав јас сликам и цртам со години и милион теми сум прочитала околу тематикава, затоа и ме интереираше.А друго, таа ми пиша лп и секако си се разбравме ние.А и не е баш океј да ви е интересно мрачното на години кога се развива мозокот и психата како што треба, уствари може некој е заинтересиран зошто му е интересно, ама некому може и му треба помош, а не знае како поинаку да го покаже тоа туку преку мрачни слики, цртежи, состави и не треба да се занемарува.
Прв пат пробував ваков „машки“ цртеж да нацртам и добро ми испадна. Инаку сликава е со ефект, што ја прави да изгледа по реално, бидејќи беше сликана со лоша камера па вака е слична на онаа како што е во живо. Спојлер Сликата ја имам и на фб, некој ако ме препознае..
Да се пофалам со моето најново дело, масло на платно, апстрактна слика.Веројатно ќе биде продадена, пошто ја сликав по нарачка, ама да не се урочам.
Одлучив да направам споредба на некои од цртежите со оригиналните слики. Исто така неколку нови цртежи