I jas zatoa se posomnevav dali se racno,deka od mobilen i zatoa si prasav.Ama ete Papilon isto,bitno se razbravme.
@SwanMay a имаш профил на devian art или behаnce? Едит: ако сакаш да споделиш линк или барем име на профил? Би сакала да разгледам повеќе
Спојлер Јас се извињавам за офтопик, али не ме држи срце само со лајк на ова да останам... @SwanMay, морам да те испофалам, пер-фек-ци-ја!!! Прочитав имаш профил на deviantart, ако може линкче по лп И да не се зачудиш ако и кај мене некој ден видиш некој од цртеживе на аватар
Многу ти благодарам, Someonespecial! http://theswanmaiden.deviantart.com/ Повели, во делот Gallery има повеќе.
@SwanMay И јас морам да те пофалам. Ова што го правиш е вистинска уметност. Браво, навистина. Едит: Земам една за аватар.
месецов пробав да се фокусирам повеќе на цртањето , многу работи имав да завршам само за нашколо по ликовно и башка дома на некои нови цртежи се зафатив не научив нешто ново многу , неколку беа за нашколо и неколку само за вежбање прво , имавме контест за валентајнс , требаше да нацртаме нешто со срциња и после ги пакуваа цртежите во пластични рамки за во една организација да ги однесат како поклон од сите деца иначе , на сенката потрошив 2 минути само да ја обојам и не е многу добра и пробав со водени боици да направам тоа како дожд , и има глитер светки ( не се гледаат на сликава) .. во процес сум сега го рекреирам истиов цртеж во подобра верзија за една другарка и го пробав ова.. океј, ова беше за на школо , требаше да нацртаме грчка вазна со приказна зад цртежот и ни даде специјална хартија , се гребе црното , и од оздола излага златна боја многу кул изгледа кога ќе гребеш , мали линии беа тешки да се изгребат еве уште еден мал цртеж на иста такваа хартија но сега сребрена овие ги цртав од чиста досада и ова 4 дена го правев на A4 формат тенка хартија ( не беше добра идеа) ама ми зеде многу време дур чекав да се исуши пробав како што ми рековте во стилот на lucas david и еве што испадна