Кога цртањето и кинологијата се спојуваат. Не е нешто нај, прв обид беше, а и на слепо цртав, односно со мое досегашно знаење. И, да, скицава до некаде ми помогна да го разберам фризот на расата, а и нејзиниот "хендлинг" во рингот.
Forumdziki bas ste mi inspiracija. Deneska si kupiv molivcinja i blokce. Sakam da pocnam da ucam da crtam grafika. Zainteresirana sum za crtanje arhitektura i mrtva priroda. Moze nekoj da predlozi od kade da ucam? Nekoj predlog site? Blagodaram
Клучни зборови за тоа што те интересира на youtube и имаш прекрасни туторијали, @toogood. Среќно и чекаме слики.
Се е супер, понатаму само да поработиш на делот со чадот, да дојде попроѕирен, пореален! Инаку браво за сите, преубави и цртежи и слики и креации!
@Papillon.Papi Ете ме зарази сега и мене Извинете за постовите еден по друг. http://sketchtoy.com/65838274
@Valerin речено-сторено Го нацртав Аватарко. Едвај чекам да ми се исуши да си го залепам. Се надевам овој нема да повикува зли духови.
Одамна ништо не сум ставила во темава. Една репродукција која ми е искомбинирана со уште четири слики во ваков стил. Балерини. Апстракција, акрилна боја на платно.
Мојот прв fan art. Од прв обид вака ми испадна, и не го менувам. Патем, за тие што не сте го запознале, ова е Ел (, L) од Death note.
Мислев дека не ме бива за цвеќиња,ама добро испадна П.С. од моб.е сликано(не е толку добар квалитетот)