Мене ме бива,50-50 посто за цртање,зависи што цртам.До вечер ќе нацртам нешто па ќе пратам.Имав некои убави цртежи ама не ги чувам повеќе за жал
Јас нацртав ружа според овој туторијалот.Еве ја мојата генетски модифицирана ружа.Не може да се спореди со вашите уметнички слики. @theowndemon Гледам по сликите си имаш некој твој стил на цртање.
Зошто не ми се гледа цртежот,сликата не може да се отвори? Ќе ја аплоадирам пак и ќе ставам линк http://imageresize.org/Thumbnail/c80d6079-ed07-47b9-97b5-35676a57a2b3.jpg Не се мачев за џабе да ја цртам,се надевам сега е во ред.
@sugarlips не бе злато, ништо цртано не е за џабе Јас имам готови 2 цртежи ама сега да доцртам уште неколку и ќе поставам Иначе, немам некој посебен стил, само ги цртам како одделни, а не како целина - нели она шо ги обележувам од страна.
Не е нештo пoсебнo, вo живo личи пoдoбрo. Чкртки oд дoсaдa нa чaс (пред 1 неделa). Експериментирaв нештo, пoспесифични oчи (oбичнo кaпaците не ги цртaм вaкви). Не нaпрaвив скицa, пa некoи рaбoти се нaдвoр oд прoпoрцијa. А, и требaше пoвеќе сенки вo oкoтo дa стaвaм.
Точно на половина тетратка сум и решив другата половина да ја посветам на LoL champions, засега само 1) Janna & 2) Zyra ги направив, немам многу слободно време па сега нема во два дена другата полојна како претходно да ја напрам
Тато изрази желба родното место да му го нацртам, само не знам колку очекуваше да можам и со боичките Небоено: Боено: