И за ова: Не е можи убав резултатот, нешто нашлакано, ама начинот на праење е ... сон, уметност, се. Со четка се става вода на убав лист хартија и после со перото по капка горе, капка долу, се става и онака се шири мастилото низ водата леле, предобро е. Можи крајниот резултат не е најубав ама јас буквално уживав дур го правев ова.
@theowndemon прекрасни ти се цртежите Патем тоа за последното се праваат прекрасни цртежи со туш во боја што се раствора во вода, се продаваат во книжарници не се скапи. Јас имав правено такви во средно, на хамер со рака, четка мачкаш или напрскуваш вода после црташ нешто или пак капнуваш различни капки во боја, а тие се разлеваат, шират. Прекрасно изгледа.
@Someonespecial ме срамиш ЈК, glad ya like 'em hun ♥ уз миење си го расипав перото така да толку за вечерва.
Сега ја отрив темава и ви ги разгледав сите цртежи Значи прекрасни се сите Секоја чест луѓе @Natali.3 твоите цртежи ми се омилени Би сакала мојата следна тетоважа ти да ја нацрташ
Е вака, да си кажа прво дека јас немам никаков талент за цртње, ама гледјќи ви вашите цртежи добив желба и јас нешто да шкртнм Ај си идам ја, да не се брукам више, доволно беше