Многу ме мрзи да ставам навреме, така да: -> Пред две недели -> Пред една недела -> Вчера, напраено со љубов, за љубов.
@theowndemon секоја чест и за живците, и за љубовта спрема цртањето и за инспирацијата Барем пола од оваа дарба да имав бе ......а премногу сакам и јас да цртам ама пусти мои цртежи изгледаат како да ги цртале деца во градинка со пречки во развојот
Еве нешто и од мене. Не се нај нај, ама имајте во предвид дека се од пред неколку години, од седмо, осмо одделение , но имав голем мерак да ги споделам. Ги одвоив најдобрите од она што го имам дома, по некоја случајност 3 од нив се со релиогзна тема. Ме мотивиравте деновиве да седнам и да нацртам нешто, па наскоро очекувајте нешто ново. @theowndemon секоја чест за цртежите. Навистина си талетирана.
Јас редовно заборавам на време да ставам ... Имам уште еден мал со маркер од факултет. Да поминат колоквиумите ќе прам поќе, ваа сега скромно, малку. Најискрена причина пак го скршив перото и ме мрзи да купам ново, па ќе тркнам да земам ко ќе сум послободна.