Нешто најново од мене, меѓутоа размислувам дали да го направам со лавиран туш бидејќи сенчањево баш и не ми е најјака страна.
Е вака ова е специјално за JoxyTheFreak по твое барање од таа фотографија пробав да те нацртам, не знам колку е успешно колку не битно се пробав се потрудив се надевам ќе ти се допадне ... позз
Девојки вие имате дефинитивно голем талент. Јас кога се обидам да нацртам човек крајната верзија од тој цртеж е нешто сосема поинакво.
Ви ветив дека ке ставам слики од моите цртежи па еве... ќе зафатат неколку поста поради што во еден збира само 5 жалам што ми фалат доста цртежи, но ете сум ги давала по професорите ...има од најразлични возрасти ќе почнам од помалите ги ставив во спојлер бидејќи многу место зафаќаат
овие ми се од прва средно... Портрети не ставив од таа причина што не сакам никој на форумов да откријам... и се извинувам бидејќи не се сликани сликите како треба, но апаратот нешто не ми е во ред
нешто постаро од мене, ма да темна е сликата не се гледаат убаво сенките оти е сликана во темна просторија Кој ме познае лп оти и на фб. ги објавувам цртежите
За цртање и не ме бива,ама со четката одлично се снаоѓам. Имав многу строга професорка по ликовно во основно и ми даде многу добра основа. Ме научи на многу работи и секогаш велеше дека 90% е труд,а само 10% е талент. Сега во средно немам ликовно и не цртам,а секогаш сум го сакала ликовно,секогаааш! Еве нешто и од моја рака ..
me again =) овој пат со видео како тоа иде кога цртам нешто. http://www.youtube.com/watch?v=ydpaADJElAk
едно мое, не знаев дека има ваква тема ...знацхи вечерва ке си ги сликам мојте ... кога имам криза на идентитет почнувам да бојам ... ова ми е дел од никаквите ама... утре ке има уште
еве едно мое...само тоа ми е во компјутеров...најмногу сакам да цртам нешто вака а портерт не сум пробала да цртам зашто сакам јас да седнам и да го цартам тогаш а не да цртам подолг период...ќе се обидам во иднина ама кога ќе видиме