The Eiffel Tower Момент на досада за време на распустов. Слаб е квалитетот на сликата, зошто е од телефон сликано.
нешто така од постарите мои цртежи... nothing special Спојлер некој ако ме познае чекам лп бидејки и на фб си ги објавувам цртежите
Знам дека не е совршено ама битно се потрудив и како што сум антиталент за цртање сепак какво такво заличе на око.
Додека да ја ставам сликава тука се испоизмачив. Не ми ја фати цела на скенерот па мораше да е сецната на краевите... Потоа не ми ја примаше таква демек голема била, па ставај ја на нет, па од таму копирај линк...
прекрасни се! БРАВО! јас ја имав нацртано Роуз од Титаник али незнам кај го гитнав али ај ако ме фати мерак пак ќе се потрудам да го нацртам.
Имам многу цртежи.Еве само неколку.Имав две што ми се свигаа највеќе ама неможам да ги најдам коа кје ги најдам ќе ги ставам Не се нешто али ајде се трудам! После ќе ставам уште. Се надевам ви се допагаат А и вашите се многу многу убави !
Луѓе ај кажете нешто лесно за цртање ама да биде нежива природа ии нека биде помало Иначе цртеживе се WOW
Пиши Dead nature drawings/paintings (во зависност дали треба да го боиш цртежот) на Гугл и ќе ти излезат мнооогу цртежи. Ако сакаш за поедноставни додај Simple, одбери некој и цртај. Има многу убави, но сега немам време да поставам слики.