@1209 Епа треба да се занимаваш професионално Can you be any cooler, woman?! Да имав пари, веднаш сите ќе ги откупев и ќе ги закачев дома, нека трепка талентот! И за останатите важи, keep up the brilliant work!
@Animali Фала ти на убавите зборови, не сум толку кул како што изгледа Не се занимавам професионално оти имам блокада која трае веќе 5 год, последна слика ми беше онаа апстрактната која ја имам постирамо тука, не е меѓу овие. Не знам што се случи, не можам да се натерам да цртам ниту да сликам. Само го подучував брат ми годиниве и како што треба да биде ученикот стана многу, многу подобар од учителот. Сепак професијата ми е креативна доста и тоа ме исполнува
@1209 Те разбирам во потполност. И самата се занимавав со хоби скоро 8 години кое бараше креативност и оригиналност, па креативната блокада ја доживував како депресија или вкочанетост на тој дел од мозокот I hated when that would happen Ќе се врати, без грижи, а кога се враќа, доаѓа во дупла и посилна форма
Единствен проблем ми е што неможам да цртам без да гледам од некој цртеж, ова го нацртав од слика која ја симнав од тука или weheartit, sorry ако беше некој ваш
Фала многу. Туку сега видов на претходната страна од друга членка дека сум прецртала @Natali.3 , се надевам не ми се лутиш
Незнаев кај да го поставам прашањево. Каде можам да најдам добар резбарски сет за линолеум по солидна цена?
одамна немам постирано некој цртеж во темава, па еве, последни два дигитални, вториот не ми е довршен, ама еве го слдфкјгс