го цртав цртежот за насловната на книгата, го прочитав описот за островот од делото, па спрема него цртав нешто едноставно, како што беше пожелно предложено... Иако некои делови компјутерски ми ги изменија, ова е мојот, да го наречам, “случајно успешен’’ цртеж...
Обожавам Уметност. Оваа тема го разбуди она чуство што го закопав длабоко во мене. Пред многу години...... Обожавав да сликам акварели, архитектура, мртва природа, графити.. ке прикачам 2 графити сега за сега, лично мои. Од Кјеф.
ако се бројат креациите еве неколку мои не се некои посебни но тоа ми е страста и не мислам да престанам додека не успеам извенете незнам како да ставам повеќе од 5 слики ке ги ставам во поеќе постови
2 дел A да заборавив тоа не се сите имам уште милион други само ставрно ми е страв да не ми ги открадаат идеите и извинете сликите на првиот пост се наопако обрнети
Квалитетот на фотографијава слаб, во живо црнине делови се вистина црни, а не ко овде - сиви -.- Ама се гледа
Абе не сум многу јас талентирана во ова поле на уметноста.Чкрт брт,работава е.Ама благодарение на профава по ликовна научив нешто малку.Обожавам да цртам,и тоа премногу.Апстракново цртање некако повеќе ми оди.Еве видете нешто мое Само не се плашете ве молам
Еве и мои дела, ништо специјално, пра-пра-пра стари, сега веќе нема време за дружба со моливчињата и боичките