Ако нешто чекам на форумов тоа:е твој цртеж,шминката @maramна и модна комбинација на @BoaVista Ги продаваш цртежите?
@mal.ecka Да имам продадено неколку, ама не онака бизнис да терам, си сликам за себе, а ако некој изрази желба за некоја нарачка или од овие што веќе ги имам ја продавам и така. Фала ви многу
Ова е од претходниот месец, не памтам да го имам ставено. При крај ми се фломастери кои ги имам веќе година и пол и си реков со секоја боја да напрам по една мандала ... Ама ... Не мислам дека другите ќе издржат. И ова од сега мало колку за релаксација.
Не можев да се воздржам да не искоментирам, сликава е прекрасна. Деталите не можам да се изнагледам, алал да ти е!
Prodadov nekolku, ovaa beshe podarok za majka za rodenden, ama ne rabotam ova, hobi mi e, ako nekoj pobara nekoja od slikite ja prodavam, ako ne si gi cuvam za sebe
Јас на твое место би отворила страница на инстаграм и fb. Не мора како бизнис, туку онака лагано. Сликите се прекрасни
@theowndemon предобри ти се цртеживе, мислам дека би била одличен тату мајстор. Ова е нарачка, не е мој стил и не е оригинално моја идеја, не р баш копија, ама многу е слична со друга слика што ми ја пратија, не знам од кој уметник, беше специјална нарачка за блиска личност па не сакав да одбијам, обично не сакам да копирам и да преземам нечиј стил.