Ова го насликав по туѓо барање... Да беше по мое, некои работи од средниот дел долу ќе ги немаше... Воглавно идеата во целина е моја
Па еве денес најдов неколку цртежи од средно,па се надевам да ви се допаѓаат Тогаш барем на ликовно имав време да цртам,а и дома плус си ги спремав Ќеф ми беше
Еве нешто од мене што сум го цртала во цутот на младоста. Се шалам го цртав пред 3-4 години му требаше на брат ми маска за во школо,и јас маж да се покажам ќе му нацртам : инаку овај е Мики,да се запознајме. Инаку незнам кај ми е блокот од прва година средно,имав таму добри цртежи :\ Ако го најдам ќе сликнам.
чудно, не сум се отворила на темава, ова е тазе вчера го цртав. Инаку за срамота сум, цело лето не сум цртала ниту боела
Лелее, Господ кога ни делел дарба за цртање, кај некои од вас му се истурило повеќе одколку што треба Порано многу цртав, сега кога сфатив дека незнам да цртам, ретко кога цртам.. личности од цртани и такви други работи можеби можам да нацртам ама луѓе и портрети на луѓе .. ај можеби ќе нацртам денес и утре нешто, па ќе ставам слики..
кажете некој добар молив (или што и да било, можеби има некои цркнки за цртанје, сенчење ) мислам дека ми факат раката , ама незнам каков молив да купам, обично цртам портрети и актови, но со обичен молив не е тоа тоа... help