Сега ме заинтересира. Одма лајкам ко ќе ставиш или сандаче би ти отворила да не е јавно. Да не биди то шо пишам празно уште:
Не сум видел никогаш нешто толку многу „специфично“ што не вреди да е прикачено/споделено. Уметноста постои да е споделена, инаку е „муабет само за себе и нешто што се случува во мојата глава“. Ајде, верувам дека ќе има луѓе што ќе ја ценат твојата уметност.
Прашање до вие што користите Ваком таблет каде што цртате и гледате во екранот. Дали е добар за почетници и како се снаоѓате? Јас мислам дека нема никогаш да се снајдам да цртам на таблет кој што е цел црн и да гледам во екран. Сакам да купам таблет добар, ама за почеток не сакам многу да вложам, да видам прво како ќе ми оди, некаде до 100 евра. Пишите како сте задоволни од ваком и како се снаоѓате.
Јас работам професионално и пак си го користам тој таблет. Значи, на почеток и јас мислев исто ко тебе, ама после неколку пати користење станува навика и еве си го обожавам. Мал е, може да го носиш сегде. 2 години го имам и уште е ко нов иако ми треснал многу пати.
Фала ти многу, изгледав милион видеа и многу го засакав таблетот, само проблем ми беше за цртањето како ќе се снаоѓам, ама значи се е навика. Ти благодарам
Ајде следен пат ко ќе имам тематски цртежи. Преку 40 цртани ликој напрајв дур траеше тој период по предлози од луѓе. Ама са во друг период сум.
Си купив уште 36 нови алкохолни маркери па природно одма морав да пробам: Сите маркери, имам проблем: Спојлер