Знам кога сум нервозна или кога ќе седнам да “учам’’ и не ми се учи ке земам ке си шкрабам по учебници, па ко за беља тогаш најубави ми искачаат цртежите..Во 6-то одд одев во едно школо за ликовно, многу цртежи имам од таму, и некој ден ќе ги сликам и ке ги постирам да ги видите,сега немам време, знам што знам само уште ја усовршувам техникава на сенчење,сенчање, како сакате кажете го , уште тоа ми остана, па Пабло Пикасо не ми бега Шала на страна, обожавам да цртам
Јас една година седев сама во клупа и мноу ми беше здодевно на часови и постојано цртав од тоаш имам мн. цртежи, кога ќе имам време ќе сликнам некои од нив Инаку сеуште повремено цртам но не како тогаш, тогаш то открив скриениот талент во мене
Јас не сум многу по цртањето, иако мојот професор ми вика дека имам дарба за цртање... Но, сакам да ги гледам туѓите дела, и како што видов горе цртежи многу ми се убави..
Не е нешто посебно нацртано, со најосновни боички, а и сликата е со лош квалитет, ама моментот што е нацртан ми значи многу!
фајлот беше поголем од 2мб па морав да го upload-ирам на тајнипиц, http://i45.tinypic.com/dvh5dx.jpg не би рекла 'did my best' ама не е ни за фрлање..