1.Обожавам,и не може да помине ден без скокање на јаже (ако се рачуна за спорт) 2.Се разбира,потоа пливање 3.Кошарка,и тој ми е омилен 4.Едноставно обожувам одбојка 5.Во скоро време убав ми стана и ракометот 6.Обожувам да гледам но сакам да пробам и уметничко лизгање 7.Не е толку добар но ок е - тенис 8.Исто така сакам да гледам хокеј 9.Потоа е фудбалот 10.И последен ми е формула1...не ме занимаат такви ствари
1. Тенис 2. Уметничко лизгање 3. Атлетика - трчање на 100 м.посебно 4. Ракомет 5. Скијање - спуст, лет од скокалница, слалом па другите дисциплини 6. Хокеј 7. Женски фудбал понекогаш - ова за поддршка повеќе 8. Одбојка на плажа 9. Скокови во вода 10. Пливање
1. Одбојка 2. Тенис 3. Ракомет 4. Ватерполо 5. Кошарка 6. Фудбал 7. Бокс 8. Карате 9. Скијање 10. Велосипедизам
1. Тенис 2. Кошарка 3. Ракомет 4. Скијање 5. Одбојка Тенис ми е омилен спорт, сакам и да гледам и да играм. Кошарка и ракомет сакам бидејќи се динамични спортови, интересни ми се за гледање. Скијање да гледам ми е смирувачки, ми се создава некоја слика на зимска идила. Одбојка не гледам, интересно ми е само да играм.
1. Одбојка 2. Балет 3. Возење велосипед 4. Кошарка 5. Тенис 6. Санкање 7. Пинг-понг (мислам дека севажи за спорт, нели?) 8. Рагби 9. Гимнастика 10. Уметничко лизгање, ама за жал не знам да лизгам!!!
Омилени ми се кошарка,возење ролери , фудбал , одбојка , карате , тенис , балет , атлетика , пливање и хокеј Најомилен ми е тенис
1. Одбојка 2. Галски фудбал 3. Америкснски фудбал 4. Австралиски фудбал 5. Фудбал 6. Ски-скокови 7. Формула 1 8. Хокеј на мраз 9. Футсал 10. Санкање
Фудбал редовно макар да исклучиво северно од Ла Манш, чат-пат кошарка ретко, атлетика исто еднаш годишно или на пар години на олимпијада/светско и рагби светско еднаш на 4 години, тоа е горе долу. Ракомет не гледам пошто е ептен глупав спорт, нешто како фудбал за лица со посебни потреби, некакви сивоњи со едно мало топче се мотаат околу линија и мафтаат со раце, никаква креативност и просторна интелигенција, дно... Ватерполо е некако педерски, се драпаат за нозе и задник голи депилирани мажи во базен, пафтаат пред голот, сите акции се по иста шема, хомоеротскиот момент е неизбежен тука Амерички фудбал и слични бизарности не можам да ги перцепирам никако, псевдо-спортови со машини како формула-1 и мото-ГП исто. Тенисот ми е досадничок, посебно со дебиластиот начин на поентирање 40-0 па до 40-40 и после пак треба двапати да земе поен за гем и така меч трае по 17 саати. Најдосадно нешто е секако велосипедизмот, тоа е своевидно чудо колку е досадно, статика на тв и боја која се суши на ѕид се жестока конкуренција на велосипедизмот во својата затапувачка досада.
1.Балет 2. Уметничко лизгање 3. Гимнастика 4. Јавање коњи 5. Пливање 6. Одбојка 7. Ракомет 8. Кошарка 9. Фудбал 10. Тенис
1) Уметничко лизгање 2) Баскет 3) Јавање коњи 4) Фудбал 5) Билијард 6) Куглање 7) Одбојка (ама на песок) Формула
1.Rakomet 2.Fudbal 3.Odbojka 4.Kosarka 5.Atletika 6.Skianje 7.Hokej 8.Rakomet (na pesok) 9.Odbojka(na pesok) 10.Velosipedizam
јас лично преферирам трчање, пливање и може некое текче да дигнам ама онака релакс. инаку спорт пратам.