Значи девојки прстот ме заболе од кликање лајкови, ама едноставно не можам да прекинам...ме воодушевивте. Човек да летне на кратко со мислите онаму од каде што ви се сликите. Мои фаворити од последните постирани: Бројче сликата од зајдисонцето е прекрасна! Кенди - есенскиот пејсаж! Ирена - сликата од Охрид на зајдисонце! Старфиш - последната слика од плажата! Тенкаи - полето! Спичлес - кајчињата на Матка и сликата на лебедите од плажа што ти е сликана! Секси Лејди - третата, во Хром ли е сликана? БоаВиста - сликата од тревникот пред Шонбрун (барем мислам дека е таму сликано)
ме заразивте со темава...не ми стоеле за џабе фотографиите во компјутер,сама да си ги гледам,сега можам да ги споделам со вас I hope you like it
Ау бре како не сум ја видела до сега темава Од сега ќе ми биде една од омилените теми Обожавам да фотографирам, многу сакам да си купам професионален апарат ама моментално ќе се задоволам со овој бидејќи сум во дефицит на пари! Еве нешто и од мене...
Многу талентирани форумџики имало Браво за сите Мене нешто ме зафркава, не ми се појавуваат сликите од претходните постови. Да пробам уште еднаш, трета среќа.
лелееее... многу ми е мило што темава е активна и што имаме толку талентирани девојки... Браво за сите! Еве од мене уште нешто!