Се мислев дали да ја ставам,да не е глупаво со ретровизорот,ама па мислам баш интересно испадна. Имам уште една така од кола ама другата страна од улицата каде е све зелено,ама ние дека возиме од десна страна пола кола се гледа(јас возам и сликам)
Не си згрешила што си ја ставила фотографијата,а и баш поради ретровизорот изгледа интересно фотографијата
Ја сакам фотографијата, и сакам да сликам како и да бидам во неа (само кога сум убаво испадната ) Си имам дури и сопствен фолдер со име Made by Me и таму си ги ставам сите мои "професионални" фотографии што ми се допагаат. Моментално не ми се средени сите, имам и други раштракани во други фолдери така да сега ке постирам само некои, подоцна повеке. Да напоменам дека во фотографиите нема воопшто фотошоп или било каков друг програм употребувано, и сите се сликани од мене. Уживајте!
Нејм, Хипи и Мимс .......супер сликички Нејм изгледа дека баш си се потрудила кога си ги сликала Хипи супер се, многу се мили. Кученцето ми е........... Мимс па како ли успеа да го научиш да позира ??? Многу е убаво
Ви благодарам Душица, ФБИ и на сите останати на кои им се допаднаа моите фотографии Мимс, незнам дали е твое, но ти го обожавам кутрето. Ех колку сакам и ја едно Хипи, првата слика со рипката стварно ми се допага, но да бил апаратот уште малце поостар, пофокусиран, би била уште поубава Душица, првата слика дефинитивно. Последната не е професионална, али го сакам кутретоо Дефинитивно сум по животинки