На периоди различен пијалок ми е омилен. Никогаш не сум била фан на ваков тип алкохол, но Јagermeister во последно време ми станува се по омилен.
Алкохол, скоро и да не пијам. Но кога правам исклучок, единствен пијалок што го сакам е црвеното вино.
Дефинитивно црвено вино. Најубаво ми е. Инаку ви се чудам бе,Мартинито ви било убаво? Еднаш пробав и никогаш повеќе,мислам дека поодвратно нешто во живот немам пробано. Единствена излеа сум од жениве што не сака Мартини Али океј за вкусови не се дискутира.
Ретко пијам, но ако веќе решам пре би една чаша квалитетно бели вино отколку количински само било какво... Од аперитиви водка
вино со некое месо навистина уживам и тоа некое црвено квалитетно,а исто така многу сакам и пиво да си се напијам со некои грицки сместена во фотеља со убав филм или фудбал......и мохито обожавам
Црвено вино, мххх.. Можам да си се занесам и цело шише да го испијам, али ќе се најде некој да ме исконтролира.
Водка дефинитивно,најчесто со ред бул,ако не со швепс зависи како се има пари,а коа имаме посебен повод или е некоја фенси најт,коктелчиња односно космополитан,секс он да бич,Лонг ајленд ако сакам да ми се врти чим станам и Куба Либре е нешто последно што пробав. Не е лошо