Мартинито не го давам за ништо а тука некаде се вотка, маргарита и џин. Од вина пијам црвено Т`га за југ и фанатик сум за алкохолни коктели, особено Пина колада.
Пијам се’ освен црвено вино. Во лето најмногу сакам коктели, и тоа Космополитен, Маргарита и така некои поосвежителни, а сакам и добро ладно пиво. А, да, многу сакам и мартини и џин-тоник. Во зима претежно пијам бело вино, а Траминец ми е омилено.
Најубавото нешто - jagermeister , а пак во комбинација со red bull мераци, или како шутер познат е како jager bomb.
Се и сешто, го љубам Џек, сечена вотка, црно вино и коњак. А инаку сакам и пиво, за тоа мојот мев ќе си наплати, нема ништо подобро од чешко пивоо, не е женски пијалок ама е nectar of the gods
во дискотека џин-тоник, некогаш мартини уз женски пијанки обавезно вино или некое ликерче, уз весељачки пијанки бунар и вино и на маса со ручек пивце мх мх мх
Вино, црвено и тоа Сира. Со појако јадење ми легнува и Мерло. Кога веќе пијам кога ќе излезам, Т“га ми врши работа. Од појак алкохол кога излегувам 4roses или Jack. Во принцип, пијачката зависи од времето, друштвото, јадењето, музиката, температурата..... од многу работи. Сега на пример, Мохито е нешто што најдобро би легнало.