И по кафичи ме научија што пијам.Не за друго, секогаш исто порачувам а и на исти места излегувам.Пелинковац,пиво ( е тука сега поминува се освен Скопско ) и Sex on the beach.
Tequila Sunrise, Sex on the beach, камикази и водка со ред бул. Ова ми е најубаво, а иначе најчесто пијам Вино со сок бидејки си искачаме во маало, па неам баш прилика за камикази или коктели.
Сакам секаков алхохол,сакам да експериментирам ама кога ќе решам дека сакам да пијам од мерак а не за екпериментирање - моето бунарче никој неможе да го замени!
Дефинитивно пиво Ама не одбивам и виски, коктели, вино, ракија, коњак. :geek: Се си пијуцкам, ама по малце.
Озбилно пелинковец? Алал да ти е, да ти дадам јас од овој дома шо го имам, животот ќе ти го згорчи А злобата човечка е голема, па на предизвик ми даваа да пијам чаша на екс, ПЕЛИНКОВЕЦ! Јас сакам Малибу, сакам и Пина Колада, а без проблеми љокам мартини и узо. И се, само пиво да не е, некако ич не ми иде
Јас сепак немам уште наполнето 18 години , но кога веќе правиме муабет за алкохол , обожавам мартини .. Кога сме во некој клуб,на журка и сл. пијам секогаш мартини , но вака во кафиќ немам навика да пијам алкохол
вино-траминец и темјаника од бели и тга за југ црвено-исклучиво на Тиквеш, вотка си пијам иако ме болат јајници од неа,мартини,бејлис,џин-тоник,и мохито во лето! ретко знам да се напијам и узо со салатка некоја..и толку