Баш вчера пуштив, решив да гледам додека да почне Надал и се пресмеав. Викса ме смее уште од многу мала, Балканска ебанка на времето.. Ме потсети сето ова на Кечери до некаде. Спојлер Почнав да го гледам затоа што коментарите на Томче (мислам) и Џака беа...лудница! Вчера Кили баш ми беше интересен, впрочем човекот сам по себе ми е таков, општо. Џака некако да коментира и најредовен гледач ќе станам.
Кога сум дома не ги пропуштаме со мајка ми. Стомак почнува да ме боли од смеење кога ги слушам коментарите на овие нашите
Коментаторот флегма учесниците бетер и тоа ти е WIPEOUT ова само го препорачувам за тие што сакаат да плачат од смеење
Интересна емисија..тој шо збори на моменти ми е интересен,на моменти одвратен шо ги заебава сите кандидати..
Мене ми е доста интересна. Емисија за тепање време.. Имаше доста смешни случки... Имаше една дебела како ја буткаат за задник за да излезе од калта.. На нет го гледав А еднаш еден дебел кога се набута во топките, леле, леле!!! Ќе се убиев..
Интересна е, сепак мене коментаторот маалце ме нервира некако се повторува.. Но некои од коментарите му се јаки!!
Го имам гледано порано на српски и хрватски канали,...на сител кога ќего начекам гледам. Ама ретко, зошто навистина не му знам термин.
Гледам кога е најдам на телевизија. Интересно е, ама уште повеќе е кога тој коментаторот ќе каже нешто
Мене многу ми е интересно и смешно Почнав да го гледам од зимоска.Гледам дека за новиве епизоди што ги даваат нема коментари,под мојов коментар може да коментирате за новите епизоди.