Здраво јас имам 15 год. и уште не се имам измувано,но денес добив понуда од едно дете кое ми се свиѓат за да се измуваме,но ако прифатам незнам со ке се случит бидејќи тој е професионален во то а јас не се имам ни измувано.Кажете ми што да правам !!
Шубаа темичка,интересна вака, прв пат е отворена. Туку,ај тоа ќе си ги прочиташ правилата после. У склоп на темава, ако ти се свиѓа измувај се,нема потреба од , не е ништо трагично.
И шо треба да се коментира тука посебно да ти дадеме совет што да облечеш,како да се нашминкаш како да се движиш?или како да го залапаш?
Леле трагедија еј. Пред многу страшна одлука стоиш, морам да признаам, се` или ништо е работава крај на светот доаѓа. Шала на страна, за ваква банална работа не се отвара цела тема бре, тука отвараат со многу сериозни проблеми луѓе и со триста маки и гајлиња, а не па дека ти се свиѓа имаш 15 години и не знаеш дали да се муваш. Значи смувај се, на 15 години како можеш да се мислиш за тоа (упс 14), и онака ќе ти биде првпат немаш 13, не мислиш дека е време? Ти си знаеш. Темава не развива дискусија, одговорите се со ``да`` или ``не``.
Докачи го извади го јазикот и бутни го во неговата уста,кружи играј си со неговиот .Налегни го,абе прави му масажи,изиграј стриптиз со некоја диско музика...ммммммммммммм друго?
Добро бе, не мора да сте такви. Не ги прочитала правилата уште, и јас отворив една глупава тема кога се зачленив.. Што се однесува до проблемот, ајде да кажеме дека е проблем, не ми е јасно како се прашувате за мување? Мене тоа во шесто одделение ме потсетува. На 15 години, не се прашува бе.. Ако му се свиѓа девојката, ќе си проба и крај. Сваки шизик иде на ризик Ако ти се свиѓа викаш да, ако не ти се свиѓа викаш не. Не е молекуларна физика за да не сфатиш