Пa вакааа...го обожавкаааммм ѓеврекот од лиснато тесто со сирење и со спанаќ.... Aлал да им е .....исто така им го обожавкаааамм симитчето!! ...A мајка ми бурекот со сирење и лути пиперчиња....исто така и ѓеврекот од лиснато тесто дури мислам повеќе од мене!
Не купувам често од Вегера па зато и немам многу пробано од се што нудат. Го имам земено два-три пати лиснатото со шумка и кашкавал и е многу убаво.
Имаат убави производи,но порано им беше мн подобар квалитетот.Најмногу сакам да ја јадам кифлата со топен кашкавал,лиснатото со шунка и кашкавал,чешел и секако незаменливиот бурек со павлака
Аххххх кај ја најдов темата...во моментов ми се пријадеод кифлата со топен кашкавал, од најубавиот пицабурек, да ми се пријаде и бурек с павлака, уф многу ја сакам вегера, нема долго да се задржам за да ја посетам и се ќе им изедам...
Najcesto odam vo Vegera koga kje odam na plostad ali mn. gi sakam lisnatoto so sunka i kaskaval, zatvorenata pizza (so jogurt).......
Секоја прилика кога идам накај Охрид наминувам таму...ми се допаѓа скоро се, а најмногу соленките и интегралните пецива.
Во Вегера мноооогу го сакам бурекот со шунка и кашкавал ...ммм,обично за викенд за појадок купувам од неа
Мене омилени ми се солените стапчиња. Вкусна ми се и пченкарните кифли. Задоволна сум од квалитетот и од цените (се поскапички, ама пецивата ми се највкусни таму). Само еднаш, се погоди пецивото беше преладно и не ми беше по мерак.
Најомилено ми е лиснато со шунка и кашкавал и лиснато со шунка и павлака. Кифлите се скапички, ама доста заситуваат и се полни со зајре
Воопшто не ми се допаѓа се е огромно поради адитивите, филовите во лиснатите им се сиромашни, а цените се изгор.
Во Вегера знам често да отидам.А сум во близина не пропуштам да влезам и да си се најадам како човек.Многу ми се допаѓа бурекот таму,поубав немам ни јадено на друго место.
Јадев во Вегера еднаш бурек. Месото им беше чудно, пресуво. Не ми се допадна. Знам после цел ден стомак ме болеше.