Здраво девојки, сакам да си купам степер веќе подолго време па сакав да ве прашам според вас кој е најдобар од овие што се нудат во ТехноМаркет? http://www.technomarket.com.mk/browse/307
Здраво! Пред некое време си купив степер и почнав редвно да вежбам 3-4 дена и ми покажува дека за 20 минути губам околу 105 калории? Точно е тоа? Зарем не се премногу?
Така ми покажа на дисплејот на степерот, по 5,3 калории во минута. И јас исто мислам дека не е можно, на висок отпор ми беше наместен но сепак....? Некој друг да не знае колку отприлика се трошат за 20 минути?
мала помош дали некој ги има користено овие два степери и дали има ефекти (потребно ми е за нозе) или пак е подобро орбитрек или точак статичен... (сакам да земам нешто)
Предобра справа зошто и покрај тоа што служи за кардио и се горат доста калории, предобро ги работи и мускулите на нозете поготово при поголема брзина, што е најдобриот дел
јас тренирам степ аеробик веќе година ипол и сум презадоволна, симнав 10 кг секако со умерена исхрана .