Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вежби за нозете

Дискусија во 'Фитнес' започната од WomanInLove, 7 декември 2009.

1. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
    http://www.youtube.com/watch?v=rydxDyokWQI
    http://www.youtube.com/watch?v=Om_42VBj_1I
    http://www.youtube.com/watch?v=4BFIMpMOw34

За тоа што ме праша, не можам да ти напишам лична порака, направи да може да ти се праќаат ЛП

2. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Значчи јас ставрно не знам што е со мене . Имам убаво стегнати раце , стомак , нозе и сега се ми е покриено со целулит . Правев вежби ама јас уствари сум правела за зацврстување и сега ми требаат вежби за топење масти . Знаете ли некои тakви добри , кардио? Се сликав во почетокот на месецов и сега сакам да се сликам на крајот на месецот или кога ќе завршам па да видам резултати . Ајде ве молам ако знаете некои навистина добри вежби каде се поти целото тело да ми кажете :D

3. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Следење калории и калориски дефицит.

4. Safira26

Safira26 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    106
    http://www.beachbody.com/product/fitnes ... tt_lift.do

Brazil Butt Lift се одлични вежби за нозете и задникот :D
    Резултатите се приметуваат за можеби и помалку од 1 месец, а се вежбаат 2 месеци :)
    Можете да си ги симнете бесплатно, а ако сакате повеќе инфо пишете ми во ЛП.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  5. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
  6. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    ^^ Добра исхрана, мнооогу вежбање и истрајност. Мене лично, за нозе особено многу ми помогна Insanity програмата, мислам имам пишано некаде, незаменлива е.

На SM12 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    здраво, нозете ми се ок не сум многу слаба само сакам мускули да имам долу и да ги зацврстам , ве молам кажете ми некои вежби за тоа .но сакам побрзи резултатии и ефикасни вежби. фалаа позз

8. SM12

SM12 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    30
    Сакам да ги ослабам, да ги истенчам нозете, главно бутовите па да ја почнам Инсенити програмата. Лани директно отидов на Инсенити и се заебав, ми се направија мускули на така подебели нозе. Иначе само нозете ми се критичен дел, другото се е супер. Што да правам? :?:

9. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Имате сало,мускулите не ве здебелуваат,искрено ме нервира некој кога ќе рече имам дебели нозе зашто имам повеќе мускули или имам дебели коски и затоа ми се дебели нозете.
    Имаш сало,мускулите тешко се создаваат и треба време.
    Имам едно златно правило за вас,пред да почнеш да се качиш на планина или одредиш било каква цел види каква ти е исхраната.
    Нема шанси било која програма да почнете да имате резултати без средена исхрана.
    Ако сакате и маратон трчајте и 2 часа поминувате во теретана или два пати правите Инсенити,ако после тоа јадете секакви храни само за да мислите дека тоа е правилно идете во погрешен правец.
    И еве видео за тоа како изгледа една жена со 10 кг мускули на неа.
    http://www.youtube.com/watch?v=_3WvKGmG ... 4-overview

На SM12 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Епа вака ми треба совет за ослабнување на нозете и мали мускулчиња сакам.
    Исто така кај колениците иам сало, и сакам салото да го снема за да мми се појават коски на тоа место.Вака грдо изгледа.
    Второ, иам задник али ми е страв дали со ослабнувањето ќе го ослабнам и него.Дали со вистински вежби, чучневи би можел да се подигне, зацврсти и остане на местото кај што си е сега?

11. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    И јас сакам да нуркам во океан без скуба опрема но тоа е не возможно.
    Сакам да ти кажам дека тоа што сакаме и тоа што е вистински остварливо се сосема други можности.
    Иди чекор по чекор.
    1.Среди си ја исхраната
    2.Постави си цел (топење маснотии или мускулна маса)
    3.Биди трпелива
    Рим не се изградил за еден ден,нема ни ти да го добиеш тоа што сакаш,ако беше толку лесно сите ќе бевме витки и убави.
    Последно нема вежба која чисто ќе ти ги стопи маснотиите,тоа се средува со исхрана и кога ќе ги стопиш маснотиите ќе го добиеш природниот облик на твоето тело.
    За да го дообликуваш треба да додадеш мускули а тоа треба вежбање со прогресивно оптеретување.
    Се надевам дека ти помогнав во твоите размислувања.

12. hello-kitty.90

hello-kitty.90 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    2.970
    Допаѓања:
    21.159
    Ај и јас да прашам.
    Ја држам ун диетата веќе 42 дена,калориски дефицит секако има,вежбам на орбитрек околу 1 месец по пола сат,ослабнав 7 кг,се мерам и во обем и стомак,задник,нозе имам ослабнато по околу 7-8 цм,само листовите стојат исто,воопшто неослабнати :^) зошто
    Да прекинам со вежбањето или...? Гледам почнаа да се зацврстуваат,се прават некои минимални мускулчиња,ама не ослабнуваат,барем 1 цм да ослабнеа.Што да превземам да почнат и тие да се топат а не само да се зацврстуваат?

13. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    Некој што има испробано некој вежби и има ефекти може ли да ми пратите ?

14. LadyNitro

LadyNitro Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    31
  15. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Линк за вежби за овој дел од нозете ? :)

Прикачени фајлови:

• DELITE21.jpg
      DELITE21.jpg
      Големина на фајлот:
      27,2 KB
      Прегледи:
      525
  16. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Чучњеви, мртво кревање исчекор напред и калории дефицит.

На Mosquiita му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    На RockNroLLGirL и Mosquiita им се допаѓа ова.
  18. seasopraime

seasopraime Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2013
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    98
    Ќе може ли да ми пратите некој вежби што е ефикасни.. од цело тело само го натколениците си имам пробрем :@ па иде лето па одмор па и полуматура па и се по ред ке може ли да ми кажете некој вежби што се поефикасни,со кои 1 месец од прилика може нозете да ми ослабат(барем малку) на почеток па потоа зацврстат .Фалаа ви однапред ! :)

19. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    ;)

Прикачени фајлови:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. osmatetratka

osmatetratka Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    11
    Може ли некој да ми помогне? висока сум 160 иам малце пуничок стомак рамења и од коленото па надоле нозете ми се океј тенки малку ко кривки но нема везе а од коленото нагоре ми се ужас вакви.
    [​IMG] Не сум иначе многу дебела 55 килограми сум ама ме нервираат нозете тој дел ми е таков и некако што и да облечам ме прави уште пониска и погрозна и ми испаѓаат деловите од нозете ко целуит неможам више така има ли некој начин нозеве да ми бидат вакви?:
    Поточно целосно рамни значи од бутовите па се до стапалата да имаат една форма...може ли да се постигне таков ефект се што е во мои раце би направила само да се такви!! Па кажете! Иначе неможам во финтес и такви ствари да одам ама можам да трчам до 3км да вежбам дома само:)