Мене овие вежби ми помогнаа премногу, секој ден со одвојување на 20 мин. за неполни 2 месеци, ќе имате видливи резултати. И плус секако, голема строгост во исхраната.
овие помагат за задникот и нозете? кога велам задник мислам на тоа дека мојов почна кога се движам да ми „излегува“ на страна
http://www.youtube.com/watch?v=LE8HW1oA2Zg Дефинитивно ова е нешто што го најдов и ми е повеќе од потребно. Супер се вежбите не се нешто што може да ти здосади..И и и + стомачни.. Feelling: Забавно
noze Jas sum nova na forumov, pa zdravo na site. Imam edno prashanje: trenirav kosharka 1 godina i imav prilichno vitki noze. Otkako prestanav so treninzi, vekje 1 god kako ne treniram celoto telo mi e vo celulit,najmnogu vo noze, kako da gi oslabnam a da ne gi napravam muskulesti, bidejkji mozhno e samo da gi zategnam.. help
Дали со чучњеви слабеат бутовите или само мускули се прават? И ако може некоја да ми каже и други ввежби за слабеење на бутовите. Благодарам однапред
I jas treba da se aktiviram vo vrska so nozeve,pomina 1godina ipo od ragajneto na malata i gledam.nozete dosta mi se olabavija,muskulite labavi a pocna nekoi veni da se poznavat. Mi treba nekoja dobra vezba sto ke mi pomogne da gi zacvrstam muskulite na nozeve,ne sum vo moznost da trcam oti sum samaa so malava pa nema koj da ja gleda. Isto sum i vo nabavuvajne da kilim za trcajne ama dodeka go kupam ke mi treba nekoe vreme. Preporacajtimi nekoja programa za da si simnam na tel so efikasni vezbi?..
Женски има проблеми со нозите.Премногу ми се слаби, како да кажам имам премнногу празен простор меѓу нив.Како да си ди поправам, едноставно да си ги доближам да ми заличат на нешто ?
Јас се хранам многу здраво, често возам и точак, вежбам јога, ама пак бутови си имам колку и да ослабам. Таква ми е конструкцијата. Мора да се вежба секојдневно и без откажување кога ќе дојде зима, за долготрајни ефекти и секако само варена, печена храна и многу овошје, зеленчук и вода. Избегнување преработена храна и тесто.
помош! конструкцијатами е подебелки ножиња цврсти ми се со мускул редовно вежбам здраво се хранам ама пак и пак меѓу нозе имам вишок што во последно време почна да ми смета кога одам по куси пантолони се тријам и ми се појавуваат мозолчиња...што да правам кажете вежби искуства некој што го ослабеле тој дел :'( ?