Женски, да не знае некоја добри вежби за спољерчината, мислев невозможна мислија ми се нозете за слабеење ама спољериве останаа последни
Вежби за долниот дел од стомакот? Внимавам на исхраната, ослабена сум секаде само во стомакот не, а него сакам најмногу да го намалам но не успева :/
Нормално и кардио неизбежно, еве некои,првите повеќе за задник се а на ју туб може да најдеш многу повеќе.
дечки ај помош некои вежби да го смалам чудово на мене.. На сликиве можда не е толку ужас, ама во живо појќе е од ужас.. Фала однапред
Isto i kaj mene samo dolniot del od stomakot pravi da izgledam debela a vo nozete sum sovrshena ako mozham da kazham samo malku da gi zategnam ama nz kako :/
Вака имам стомак и сега после празнициве планирам диета. Но може некои домашни вежби да ги правам за да го намалам стомакот не сакам мускули?
Ако мислиш на вежби од типот на правење стомачни било какви нема ништо да направиш. Пробај некои комбинации со кардио вежби во домашни услови на јутјуб имаш милион home cardio workouts. ПС: Мускули и да сакаш да имаш нема никогаш да ги имаш макар да вежбаш цел живот пошто си жена, а тие шо ги гледате фитнес моделки, бикини натпреварувачки и останати изгледаат така пошто тие користат хемија и тоа стероиди! Обичните суплементи немаат никаква врска. И истата заблуда е со мажите тие можат да бидат мускулести но не претерано како што ги гледаме секојдневно на медиумите и списанијата.
Еве можеш да пробаш со овие вежби.Не се тешки, и ќе ти одземат само 10 минути.Само ако сакаш да видиш резултати ќе мора секој ден да ги правиш.И ќе мора да внимаваш на исхраната.Мене ми помогнаа да го намалам стомакот, и плус со едни други вежби и успеав да изгубам 20 кг.
Диетата ми е со јаболкова киселина ( има ефект и порано сум слабеела ) само што сакам у плус вежби да правам за побрз резултат. Инаку не е проблем за 10 минути, секој ден по 10 мин или два пати дневно по 10 мин. Ни на мене не ми се плаќа 900 денари за теретана ова за пилатес е ценава месечно. Порано беше 500 денари членарина.
@buba4e89 мене за намалување на долниот дел од стомакот (под папокот) најмногу ми помогна диетата за детоксикација. Се држи 21 дена, несмееш да јадеш месни и млечни производи, глутен, алкохол, шеќер и кафе. Изгубив само еден килограм, паралелно вежбав, трчање плус пилатес 3 пати во неделата, во обем кај тој дел изгубив 4 сантиметри. Го симнав скроз, многу подобро се чувствував што храната ми се состоеше 90% од овошје и зеленчук. Според мене многу е полесно вака да се држи диета одколку да планираш и да мериш секој ден колку грама можеш да јадеш.
Isto taka mene mnooogu golem problem mi e toa sho nemam struk msm ne mi e problem ama se nerviram se osekjam kako mashko nekakva preporaka za vezhbi za sruk?
оваа вежба мн. делува за долниот стомак. а за диети и правење било какви вежби кај секого е различно. јас вежбам три пати во неделата (тренирам кик-бокс) и јадам се што ќе ми дојде при рака и ништо не ми се познава. голема важност има и метаболизмот. пробајте со некои чаеви кои се за забрзување на метаболизмот (секако ако имате проблем со него)
Можеби прашањево не треба да е тука, ама незнаев каде да го поставам. Дали има некој/а што знае повеќе во врска со стомачните мускули? Ми треба мала помош, па ако може да ми пише во пораки. Фала
Јас користам прилика да те прашам, вежбам пилатес и сакам малку да го отцртам стомакот со мускулчиња, сакам да ми се познаваат оние линиите од страна. Проблем ми е делот на стомакот под папокот, таму имам малку салце што сакам да го нема! Пролет-лето трчам 3-4 пати во неделата по 4 до 8км, а пилатес веќе 5 месеци и до сега не сум успеала да го симнам тој дел. Кога тренирав пливање тој дел од стомакот ми беше супер затегнат и стомакот убаво оформен, тоа беше пред 7години, од тогаш имам вежбано по теретани, аеробик, пилатес и слично, а потоа немав ништо вежбано 2-3 години се до лани од кога почнав да трчам ама не се имав здебелно многу можеби 3-5 кила ама тоа повеќе од што сум растела и плус што го добив тој вишок во стомачето. Што ми советуваш? Тежини несмеам да кревам повеќе од 3-4 килограми, моментално вежам со тегови по 1кг. Дали ми се потребни некои суплименти? Прилично здраво се хренам, повремено јадам некои прженици (помфрит, похована храна) 2/3 пати во месец да кажеме. Консумирам многу овошје и зеленчук, но со протеини сум некако слаба. Едноставно неможам количински многу да внесувам јајца, месо и грав, другото не ми е проблем, ама сепак сметам дека не ја внесувам потребната количина на протеини. Имам 52 кг, а висока сум 165, немам проблем со целулит и други делови од телото, не би сакала да ми ослабат нозете, бутовите и задникот. Пропорциите ми се 90-60 и нешто - 90.
Сум ги правила овие.. не дека се тешки всушност ми се мн лесни.. но ке пробам со вежбите на Gog-Lover или како се викаше
Може Некој Да Ми Каже Вежби За Мост се можам , само незнам како да ги исправам рацете и зашто не го можам тоа ?