1. ден од левел 2 Потежок да, ама уште ден -два и ќе го совладам, се изненадив колку сум поиздржлива од почетокот
Ова е најубавиот левел ќе видиш дека за некој ден ќе се навикнеш. Јас не го бендисав третото ниво затоа што е тешко но бигинер верзијата пак е премногу лесна и треба навистина сам да се мотивираш за да не забушаваш. Го завршив ама не беше тоа тоа. Сега сум на 5 ден од Ripped week 1 и лесно ми е, едвај чекам на втора недела да поминам зошто е исто така најдобра за мојата кондиција. Инаку од вежбиве нити слабеам ниту во обем намалувам ама телото ми се оформува и иако целулит ми истекува од сите страни после мноооогу долго време почнав да носам сукњи над колено.
Јас приметувам затегнување на телото, зацврстување, а со килажата варирам, еден ден кило- другиот кило+ макар што не ми е толку битна бројката ако го стопам салцево и го обликувам телово. Нормално, рано ми е за поголеми видливи резултати... Планирам после оваа програма да продолжам со друга од Џилиан. А што се однесува на Левел 2, очекував многу потешко дека ќе ми е, ама не, како што кажав претходно се изненадив од самата себе, колку издржав јас очекував до пола само да издржам првиот пат
Овде ги имаш сите три нивоа во едно видео. Измотај до трето. http://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI
Тежок ми е Левел 2 Четврт ден ми беше денес и уште не можам ниедна вежба до крај да ја издржам Почна дури да ме нервира и тоа автоматски ме демотивира. Штубав си беше првион Левел доволно тежок да те препоти ама не душа да изгубиш ко овој Го мразам
crawling push ups!!!!! Добро успева некој да ги нправи или само јас сум со атрофирани мускули? Мислам хелоооу, јас едвај 4 склека правилни ќе направам после преминувам на бигинер она уште комлицира
Уште утре и завршувам со глупавиов Левел 2 Не го бендисав. Имаше некои вежби коишто ми ги кинеа живците, па често ги заменував со други Се надевам дека Левел 3 нема да ме нервира
Јас забушавам веќе неколку дена, не вежбам, а денес плус и добив Толку, мотивацијата ме држеше само за време на првиот левел, тогаш внимавав и на храната, после продолжив само да вежбам... Ми останаа уште 7 дена од Левел 3. Ќе ги довршам деновиве.
Денеска бев 1 ден од 2 левел и овој е доста потежок од првиот , ама сепак успеав, без престан, да го завршам . Некои вежби ми беа претешки , па правев мала пауза од 5 секунди и продолжував. Се надевам дека ќе успеам со ова ниво, не сакам да се откажам, убаво ми е вежбањево, сакам да се размрдам затоа што по цел ден сум во седечка положба.
Ништо од довршувањето на Левел 3, немам мотив, се залежав десетина дена. Планирам да почнам со Боди Револушн, па ќе видиме кога, како, што
Јас сум 9ти ден од 2 левел од 30 деј шред. Некои резултати баш и немам освен што сум доста по силна и по издржлива од почетокот.. Можам да направам правилен склек (добро само 2 можам) и во суштина сум поиздржила. Е сега мене ми беше целта ослабнуваже во нозете и стомакот но бидејќи јадев како ненормална буквално! не оќекував резултати. Но одам до крај уште левел 3 и да ве прашам што мислите за рипд ин 30 (ripped in 30) програмата? Дали е за топење сало и маснотии или пак е повеќе за тонирање, затегнување? планирам да продолжам со таа програма а потоа тоа му доваѓа ноември да почнам со 6 вик 6 пак.
ај ако сака некој да ми пообјасни за сикс викс сикс пак левелите колку време се прави еден левел....??? го почнав како предизвик ама не се информирав доволно. фала однапред
Има 2 нивоа тоа се вежби за стомачните но комбинирано и со кардио значи во исто време се вежбаат стомачните но се согоруваат и вишокот на масти.Според мене тоа е едно од најдобрите и најефикасните вежби за стомачните па и за целото тело.Се вежбаат се додека не се почуствуваш дека си подготвено за да преминеш на другото ниво.Ја би ти препорачала да ги вежбаш преку еден ден или два за да има време за да се обноват муслкулите.Ако имаш некое друго прашање слободно.
А кога ќе ви дојде и тогаш ли ги правите? Сакам од денес да почнам па ќе видиме до кај ќе издржам. Поздрав!
Дечки јас почнувам од денес. http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI ќе идам со овие вежби, осеќам ќе биде многу тешко, ама...