Не работел спа центарот ради ситуацијава.. Не се исплатат парите само за собата, башка и времево е за нигде... Може некој друг пат
За тоа незнаев, инаку само за спа преку викенд околу 800 денари мислам беше од човек, а од понеделник до четврток 400-600 денари.
Не знам колку било ноќевање предходно кога работело спа-то, ама сега е 3200 едно ноќевање, вклучен надворешен базен(деновиве нема услови за бањање надвор нели), така да само у соба ли ќе седиш за тие пари? Јас сакав нешто џакузи ова она да се опуштиме малце, гледам хотел де кока у Скопје има џакузи во собата, за истите пари, само ме интересира дали имаат дневни понуди за неколку часа..
Па мислам дека тука некаде беше цената и пред коронава, околу 50 евра. Ама сега не е за бањање времево. Не знам за Струмица во Сириус дали работи спа, таму е убаво исто така.
Ако е скапо на Романтик, тогаш одговори ми зошто Роматик крца од јутра до сутра ? Јас редовно одам таму и само таму, затоа што услугата и храната се врв и нема таму ама овој е адвокат овој е не знам ти шо, келнерите секого го услужуваат подеднакво исто, паркинг простор со камери, безбедност пак колку толку, карта за базент немаш, обезбедување имаш на сите страни, игротека за најмалите и базент. На Бела Вода, прв и последен пат седнав пред 3 години и оттогаш реков НЕ, затоа шо келнерите не гледаат млади си вика немаат овие многу пари и нема сметка да ми направат не ги фермам, и ја служеа соседната маса до нас кај шо беше велешки адвокат со друштво и откако си отидоа тука шетаа кучиња, не ја раскренаа масата одма келнериве и кучињата верувале или не, на маса се качија и јадеа од чиниите шо имаше останато храна, хигиена дно дна, уште кога ќе ги видиш келнерите колку се само непедантни.
Доколку ве интересираат другите ресторани, кафана, кафичи и барови во самиот град, јас топло ви ги препорачувам : Кафичи - Капри, Страда ако сакате да пиете кафе и коктели добри Кафана - Маринела, Баже Пити, Даце Ланч барови/пицерии - Мари, Да Винчи, Петка Бар - Паб за поседенка и уживанција за љубителите на пиво, рок, друштво
Јас ја кажав вистината дека е ПОскапо од Бела Вода. Можеби со 50 денари е поскапо ама на некој тоа многу му значи. Летно време секаде крца народ од јутра до сутра. Зимно време да ги споредиме може За услугата според мене, и мене како ме служеле кажувам дека сум задоволна и од двата. Можеби така се погодило тогаш за Бела Вода, инаку газдата секогаш седи таму и не верувам вакво нешто да допуштат. Не знам дали си од Велес и дали ги знаеш газдите, тогаш можеме да дискутираме повеќе
јас тоа со свои очи го видов и повеќе не коментирам, и не гледам јас дали живеам или неживеамсо газдите туку како шо е и зимоска, барот на Романтик е фул и ресторанот салата внатре е полна посебно преку викенд, поздравче
Па добро секој си има различно мислење и став. Јас повеќе би одела Бела Вода, храната секогаш е свежо приготвена, келнерите се постари и посериозни за разлика од Романтик каде што работат деца уште не завршени со школо(имам блиска што работи таму) и не се снаоѓаат баш најдобро при услужување. Дека има обезбедување на соте страни, да не се лажеме има само на влез обезбедување. За камери не дискутирам бидејќи не знам. И не реков дали живееме или не со газдите, ми ги изврти зборовите. Кажав само дека газдата на Бела Вода секогаш седи таму по цел ден, и затоа ми беше чудно тоа што го кажа ама во ред можеби се случило. Како и да е, реалноста е таа дека е поскап романтик, а дека е убаво, убаво е.
Јас пак сосема спротивно искуство. На Романтик преполно крца од народ нарачката се чека со саати, да ти се одмили што си седнал , а јадењето кога ќе го донесат како 5 дена да е стоено од тогаш немам седнато на романтик за јадење а плус поскапо разлика од бела вода. Во бела вода во врска со храната секогаш е топла и пресна и услгата како што треба а не да ми се одмили што си седнал.
@honey.heart Многу увредена се најде бе за Романтик. Ти да не си газдата? За Романтик можам да кажам дека кога и да сме седнале услуга катастрофа. Храна, пијалок ужас. Во една прилика ни донесоа пиење, а чаши не, затоа што не знам немале ваљда Зимно време драга моја и на Бела вода е полно. Позз
Јас го препорачувам Etage Louge bar, храната е многу вкусна и погледот прекрасен. Неколку пати имаме седнато таму.
Вака некој да ми каже подетални инф за бела вода и дали има некаде во тој дел за престој така со ресторан и за спиење а и ме инт за бела вода дали ств јадењето е премногу вкусно и дали сега некој во скоро бил дали пуштаат во ова време фала однапред
Па еве пишавме пред некој ден погоре мислење за бека вода прочитај подетално е напишано се. За спиење ти се романтик, бродот, епицентрум имаат сместување, гарденија, интернационал хотел и монтенегро