Велес

Discussion in 'Патувања и одмори' started by Offspring, May 31, 2011.

1. vesna212

vesna212 Истакнат член

Здраво, ме интересира дали на романтик се наплаќа плус ако сакаш да се бањаш во базенот ?

2. Lima24

Lima24 Популарен член

Не се наплаќа.

3. hristinan12

hristinan12 Популарен член

Гарденија или романтик е подобро? Спа џакузи имаат нели, ако има каде е поубаво и поинтимно?

4. Lima24

Lima24 Популарен член

Гарденија имаат спа и џакузи, многу е убаво, ќе се релаксираш и одмориш.

5. hristinan12

Не работел спа центарот ради ситуацијава.. Не се исплатат парите само за собата, башка и времево е за нигде... Може некој друг пат ^_^

6. Lima24

Lima24 Популарен член

За тоа незнаев, инаку само за спа преку викенд околу 800 денари мислам беше од човек, а од понеделник до четврток 400-600 денари.

hristinan12 likes this.
  7. hristinan12

Не знам колку било ноќевање предходно кога работело спа-то, ама сега е 3200 едно ноќевање, вклучен надворешен базен(деновиве нема услови за бањање надвор нели), така да само у соба ли ќе седиш за тие пари? Јас сакав нешто џакузи ова она да се опуштиме малце, гледам хотел де кока у Скопје има џакузи во собата, за истите пари, само ме интересира дали имаат дневни понуди за неколку часа..

8. Lima24

Lima24 Популарен член

Па мислам дека тука некаде беше цената и пред коронава, околу 50 евра. Ама сега не е за бањање времево. Не знам за Струмица во Сириус дали работи спа, таму е убаво исто така.

9. honey.11

honey.11 Истакнат член

Ако е скапо на Романтик, тогаш одговори ми зошто Роматик крца од јутра до сутра ? Јас редовно одам таму и само таму, затоа што услугата и храната се врв и нема таму ама овој е адвокат овој е не знам ти шо, келнерите секого го услужуваат подеднакво исто, паркинг простор со камери, безбедност пак колку толку, карта за базент немаш, обезбедување имаш на сите страни, игротека за најмалите и базент.

На Бела Вода, прв и последен пат седнав пред 3 години и оттогаш реков НЕ, затоа шо келнерите не гледаат млади си вика немаат овие многу пари и нема сметка да ми направат не ги фермам, и ја служеа соседната маса до нас кај шо беше велешки адвокат со друштво и откако си отидоа тука шетаа кучиња, не ја раскренаа масата одма келнериве и кучињата верувале или не, на маса се качија и јадеа од чиниите шо имаше останато храна, хигиена дно дна, уште кога ќе ги видиш келнерите колку се само непедантни.

10. honey.11

honey.11 Истакнат член

Доколку ве интересираат другите ресторани, кафана, кафичи и барови во самиот град, јас топло ви ги препорачувам :

Кафичи - Капри, Страда ако сакате да пиете кафе и коктели добри
    Кафана - Маринела, Баже Пити, Даце
    Ланч барови/пицерии - Мари, Да Винчи, Петка
    Бар - Паб за поседенка и уживанција за љубителите на пиво, рок, друштво

11. Lima24

Lima24 Популарен член

Јас ја кажав вистината дека е ПОскапо од Бела Вода. Можеби со 50 денари е поскапо ама на некој тоа многу му значи. Летно време секаде крца народ од јутра до сутра. Зимно време да ги споредиме може :D

За услугата според мене, и мене како ме служеле кажувам дека сум задоволна и од двата. Можеби така се погодило тогаш за Бела Вода, инаку газдата секогаш седи таму и не верувам вакво нешто да допуштат.

Не знам дали си од Велес и дали ги знаеш газдите, тогаш можеме да дискутираме повеќе :)

12. honey.11

honey.11 Истакнат член

јас тоа со свои очи го видов и повеќе не коментирам, и не гледам јас дали живеам или неживеамсо газдите туку како шо е :D

и зимоска, барот на Романтик е фул и ресторанот салата внатре е полна посебно преку викенд, поздравче

13. Lima24

Lima24 Популарен член

Па добро секој си има различно мислење и став. Јас повеќе би одела Бела Вода, храната секогаш е свежо приготвена, келнерите се постари и посериозни за разлика од Романтик каде што работат деца уште не завршени со школо(имам блиска што работи таму) и не се снаоѓаат баш најдобро при услужување. Дека има обезбедување на соте страни, да не се лажеме има само на влез обезбедување. За камери не дискутирам бидејќи не знам.

И не реков дали живееме или не со газдите, ми ги изврти зборовите.
    Кажав само дека газдата на Бела Вода секогаш седи таму по цел ден, и затоа ми беше чудно тоа што го кажа ама во ред можеби се случило.
    Како и да е, реалноста е таа дека е поскап романтик, а дека е убаво, убаво е.

14. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Јас пак сосема спротивно искуство. На Романтик преполно крца од народ нарачката се чека со саати, да ти се одмили што си седнал , а јадењето кога ќе го донесат како 5 дена да е стоено од тогаш немам седнато на романтик за јадење а плус поскапо разлика од бела вода. Во бела вода во врска со храната секогаш е топла и пресна и услгата како што треба а не да ми се одмили што си седнал.

Lolipop23 and Someday like this.
  15. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Точно , го делам истото мислење

Lima24 likes this.
  16. Someday

Someday Популарен член

@honey.heart Многу увредена се најде бе за Романтик. Ти да не си газдата? :D
    За Романтик можам да кажам дека кога и да сме седнале услуга катастрофа. Храна, пијалок ужас.
    Во една прилика ни донесоа пиење, а чаши не, затоа што не знам немале ваљда :D
    Зимно време драга моја и на Бела вода е полно.
    Позз

17. raww

raww Популарен член

Јас го препорачувам Etage Louge bar, храната е многу вкусна и погледот прекрасен. Неколку пати имаме седнато таму.

18. macor24

macor24 Популарен член

Вака некој да ми каже подетални инф за бела вода и дали има некаде во тој дел за престој така со ресторан и за спиење а и ме инт за бела вода дали ств јадењето е премногу вкусно и дали сега некој во скоро бил дали пуштаат во ова време фала однапред

19. Lima24

Lima24 Популарен член

Па еве пишавме пред некој ден погоре мислење за бека вода прочитај подетално е напишано се. За спиење ти се романтик, бродот, епицентрум имаат сместување, гарденија, интернационал хотел и монтенегро

macor24 likes this.
  20. macor24

macor24 Популарен член

Благодарам