Велес ги обожавам градот и прва прилиκа да ми се уκаже, заминувам. Нема да чеκам двапати да ме поκанат. Езерото "Младост" исто таκа е езеро κое што саκам да го посетам. Со се плажата заедно и κафулето во близина.
Јас би рекла дека и новиот Глориус на езеро се супер.Собите за спиење не се уште готови ама ресторанот базенот и делот за деца се супер.
Дали е премногу скапо во ресторанот бидејќи изгледа имаш отидено таму дали може да ми кажеш бидејќи сум заентересирана да отидам овој викенд сепак фала
Леле скоро немам отидено, ама не беше скапо воопшто.Сега гледам акција некоја на фб имаат 4 пива за 240ден.Ние кога бевме денски беше и јадев трилече мн вкусно и огромно комотно двајца да јадат , 120ден беше, сок, кафе најнормални цени.
Велешани, која пастрмајлија во Велес ја препорачувате? Снупи или некоја друга кафана? Се сеќавам пред едно 8 години Снупи имаше два ресторана, едното беше фаст фуд. Уште ли постојат?
Денес со Бус планирам да идам во Велес па некој да ми каже дали се океј питите во Снупи или Офицерскиот и дали работат недела? Такви информации добив дека таму биле океј?
Сите ресторани работат во недела, можеш и во Интернационал , Баже пити , Снупи или Офицерски да одиш само дали прават сега пити на топлово незнам баш.
Дали има убав ресторан покрај езерото, но да не мора да си сместен во хотелите? Исто така што препорачувате да се посети? Ќе бидам таму во сабота и недела.