Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Велес

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Offspring, 31 мај 2011.

1. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Не ми е смешно тоа што се раѓаат со аномалии, туку начинот на кој го кажаа. ;)

2. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    A на кој начин сакаш да ти кажат за да можеш да сфатиш?! Да, во Велес се раѓале и бебиња без раце и бебиња со неразвиено раче и со еден куп други аномалии незамисливи за обичниот човек! Човек би требало да се замисли за таа информација, а не да си направи виц од неа! Може некој да не е информиран, ама сопствената неукост и нечувствителност барем да не ги рекламира јавно. За срамота! Па да слушнам за страдање на бебиња и во Заир ќе се натажам, а не па за нашите бебиња сред Македонија! И ако не дај Боже тоа му се случело на некој твој близок или на тебе верувам дека не би ти било смешно како е кажано, нели?

3. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    :x

Не си направив виц од оваа информација и не можеш да заклучиш дали сум нечувствителна или неука само поради едно смајли што ставив.
    Значи јас не реков дека ми е смешно тоа што се раѓаат со аномалии, туку како го кажаа тоа ;)
    Сега не ми е толку смешно, кога го кажуваа ми беше. И сега?! Јас сум нечуствителна?! Аха да.. ;)

4. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    Се извинувам што ќе се замешам, но не можев да преќутам. Да Lov3, се што е кажано на телевизија е жива вистина, а не знам на кој друг начин би можело да се каже, ти мислиш дека луѓето претеруваат, но се лажеш, не си знаела дека е тоа така, затоа што не живееш во Велес или не си доволно информирана.

На Li0ness му/ѝ се допаѓа ова.
  5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.364
    Допаѓања:
    286.484
    Добро де, Lov3 писала несто и одма да ја распнеме.
    :!: девојЧЕто каза дека не мислела нисто лосо и се потруди да се дообјасни.
    she is not the bad guy here.
    оние сто со децении го унистуваат здравјето на велесани и на цела македонска популација се.

На Divinebutterfly и Lov3 им се допаѓа ова.
  6. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    :@ :@
    Девојко, зошто даваш суд кога и самата признаваш дека никогаш досега не си била во Велес?????
    Погледни ја емисијавата КОД на Канал5. За посликовит одговор на твоето прашање за тоа колку се сериозни последиците од Топилницата преврти некаде околу 15 минута. Дури потоа коментирај!!!
    http://www.kanal5.com.mk/Default.aspx?mId=120

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ejjjj ало бе, ај смирете се малку :fubar:
    Ајде да ја претепаме сега ако не. Мислам дека сфати девојчето, нема потреба да се трескате од земја.
    Кажала,и посочивте дека е грешка и тоа е тоа!

Инаку,страшно е видеово...многу... :x :x :x

На danichap и Lov3 им се допаѓа ова.
  8. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
  9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    подобри пастрмајлии од велешките (од снупи) нема :inlove:

10. billyy

billyy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    15
    И јас сум од Велес.... ама не јадам пити... за жал :lol:

11. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Aaa морам да признаам дека оваа година се потрудиле малку повеќе да го украсат Велес.Многу е убаво украсен мостот,плоштадот,саатот и тие бротчињата на мало мовче и стар мост арни...некако многу ми се прости,обични,но сепак се потрудиле да направат нешто интересно и ново :)

12. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    МОЛАМ?!?! Јас со сиот револт сакав меил да пишам на општината и да ги отерам во пичку матер! Нагоре имаш ли прошетано, светат само оние грди ламбички шо преку текот на цела година стојат обесени по бандерите!!
    За срамота!!
    Видете ги другите градови! Погледнете слики од Битола како е украсена, ова е срамота што се случува во Велес последните неколку години!!!

13. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Oфи,за разлика од другите години,оваа година е повеќе украсено и е многу убав мостот,а ставиле и тоа бротчињата (јас зборувам за делот околу Центар)....знам дека во споредба со другите градови нашиов е за никаде,ама баш за никаде,но според мене е поарен од претходните години,не многу но сепак се приметува разлика.

И да,се согласувам со тебе,и мене ми сметаат тоа топките на јаворот и тие другите работи што висат по цела година,ги мрзи да ги извадат |(

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Леле за срамови, јас немам видено како е украсено... :tmi: А секој викенд си идам, мајке ми! Само не сум испадната. :rofl: Ќе му речам на таксистот утре да ме извози низ центар, барем кабли да погледам. Мене па баш ми се убави тоа топките на јаворот, на една слика ги видов. :lol: Е, за другото не знам, да видам па ќе ви кажам, што, како. :wasntme:

15. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Дузи и мене од се што е накитено,топките на јаворот најмногу ми се допаѓаат,но стварно мислам дека не треба по цела година да висат,кога само за зимно време ги пуштаат :)

16. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Абе едната моја симпатија од Велес е :inlove: Па кај и да е сега Јануари ке дојдам да го прошетам некој ден. И така само автобуската сум ја видела во Велес, зашо се на поминување сум идела ... А баш би сакала да дојдам :)

А патем ме интересира колку е повратна со автобус и со воз ?

17. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    110 повратна со воз мислам а 120 со автобус ама во еден прравец. Со автобус нема повратна (Скопје - Велес) ти незнам за која релација прашуваш :)

18. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.620
    Допаѓања:
    2.473
  19. Bajaderka

Bajaderka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    323
    Допаѓања:
    339
    ^
    Па добри пици (ама мн по добри од оние во Снупи) имаш во Da Vinci и на Romantique, само што на Romantique ти се малку по скапички.

20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.620
    Допаѓања:
    2.473
    а da vinci вршат ли испорака до дома? мислев некои што прават убави пици ама и дома шо ги носат :D