еве ги како ми излегоа со салфетка ги пробав на вапсани јајца немав бели а подолу има и корпиња што ги правевме со сестра ми. зеленото е за дечко ми
Изолир трака се лепе,разни фигури врз нив потоа се врзуваат во хулахопка и се става во бојата да се вараат.
Само ги поминуваш со белка и толку? Ништо друго не се прави? Моите за оваа година се готови, си прашувам за наредна
И јас денеска ке пробам со салфетки да ги направам,па ке пишам после што сум направила А моите ги офарбаа јајцата ама не им излезе бојата како што треба,сега ке ги спасувам јас со помош на вашата техника
Прво да и одговорам на Тинкрбел: само се премачкува со белка салфетчето што е на јајцето и толку, а ако сакаш можеш откако убаво ќе се исуши да ги светнеш со зејтинче. Втор дел од моите јајца, повторно употребена истата техника
Еве ги моите... ама бидејќи се сликани со мобилен, сликите не се нешто нај нај... во живо јајцата изгледаат многу подобро
Хахахаха јас и помагав на мајками и за да не и испукаат 15 јајца ги варев едно по едно но еве сега искочи дека тие не се доварени и од 60 јајца останавне со 45 јајца
Вчера исфарбав 4 јајца со прехранбена боја, таква најдов дома. Имав само зелена, сина и розева. Ептен си ги бендисувам.