Откако ги залепивме јајцата со сликички, дури тогаш ја отворив темава. И видов за салфетките и ми падна криво. Па затоа само две јајца направив. Догодина здравје Боже, сите со салфети. И така имам салфетки еден куп, што собирав како мала.
Е сега може е глупаво прашањево, ама кога доаѓа од тазе домаќинка се надевам не е страшно Има ли разлика каков оцет користите? Дали мора стриктно алкохолен или може и друг на пр. јаболков (таков имам дома) И дајте идеја какви фигурчиња да сечам со изолир.. единствено на цветчиња ми текнува.. ајде чекам идеи
^ Јас ставив прехрамбен во секое тенџере по една супена лажица, ама сепак мислам дека не е до оцетот туку на колкава температура ги вариш. Моите се вареа на 1 и пол, саат и пол, и ниедно воопшто не ни напукна, а не скроз да пукне
Христос Воскресе!!! Многу убави јајца сте направиле феминки! Која од која поубави! Годинава кај нас свекрва ми сама ги направи, а догодина здравје, и јас ќе правам. Сега за сега само ќе гледам и ќе се восхитувам на вашите ремек дела, а може ќе научам и некој марифет од вас .
Две кесички црвена боја на Танимак, за десетина јајца. Друго чаре нема, со една не се фарбаат доволно.
Peppermint , прееееубави се ! Како ги наслика белите со сини цветови ? Сакам да кажам која техника ја употреби ?