Малку си се занесов со ефектите. Инаку, мое дело се само виножитата и лепенките. Бај д уеј, изгледа имаме слични чаршавчиња со Викторија.
Мене не ми излегоја убави, бојата не е црвена туку кафеава, цела се изваде и има флеки. Ич не ми се убај Сакам уште едно табле сега да напрам, барем за одозгора овие да ги покријам. Ќе одам до Веро да земам некоја боја, имате некој предлог? И немој да сте купиле боја од оние варзило-палета , не фаќа
Еј незнам за тебе, на мама сите јајца и се фатија со палета, на танимак не фаќа. Јас пак би ти препорачала палета сите боички.
Да купам на палета ко така. И ова боја е со зајаче, ама долу варзиво-палета пиши. Чекај, за истите да не правиме муабет?
И на мајка ми не и' фатиле црвените јајца. Ставила 2 кесички со слонче, 2 кесички со зајче и повторно не фатиле. И на крај ставила од таа што е за вуница, каква и да е... И малку одат накај кафеафкасто, ама добри се. Мислам дека секоја година црвените не фаќаат, кај нас. И секогаш става од таа другата боја.
Gea ги постави стандардите за јајца со салфетка на премногу високо ниво, па малку ми е срам што ги покажувам јас моите. Како за прв пат јас сум задоволна како ми испадна (и сите ми ги пофалија ). Ги сликав на бела салфетка за да се видат поубаво.
Кај мене беше до бојата, оние од палета. Купив друга една грчка од Веро и фатија, дури и тие претходните. Ептен сум хепи сега
Супер се и твоите, средното со цвеќенца ми е најубаво. ** И мене оваа година не ми фати убаво црвената боја, па зедов наново на лажиче, ме убеди дечкото и излегоа претемно црвени.