Христос Воскресна! За многу години нека е овој најубав ден, нека на сите ни донесе здравје, среќа, мир и љубов.
Mир во душата, љубов во срцето со верба во Бога, во слава на Христос да се радуваме, да простуваме, да сакаме и да се почитуваме. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Христовата светлост нека ви го осветли патот, душата нека ви ја наполни со радост, да ви сочува се што имате и подари се што сакате. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Ете и јас добив прилика да ви го честитам празникот, на третиот ден, битно да ви го честитам. Па Христос воскресе! За многу години
Јас не бев во можност 3те дена од велигден, да се уклучам и да ви го честитам големиот празник...но сепак еве од се срце ви посакувам на сите се најубаво. Христос Воскресна - Навистина Воскресна!!!
Христовата светлост нека ви го осветли патот, душата нека ви ја наполни со радост, да ви сочува се што имате и подари се што сакате. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! - НАВИСТИНА ВОСКРЕСЕ! НЕКА Е ЗА МНОГУ ГОДИНИ ПРАЗНИКОТ ХРИСТИЈАНИ
Христос Воскресе! Нека овој убав празник ви донесе многу мир и благосостојба на вас и вашите семејства.
Христос Воскресе!Нека ни е за многу години празникот, да си го славими со мир, среќа и благосостојба! Сега прашање едно до вас, дали некој знае другата година на кој датум паѓа Велигден?