Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Не траеше многу кратко вечерва? :?:

2. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    48.159
    Само 30 минути траеше бе ;(

3. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Супер само 20 минути филм :o |(

4. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    a уште 30 минути претходна епизода и 30 минути реклами. :@ Катастрофа! Како не им е срам!

5. bikk

bikk Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    8
    ааааа ја мразам хурем гускаа ниедна :@

6. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.097
    Овие ако знаат што прават, јас глава сечам! :devil:

7. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не ми е јасно, истата утакмица ја даваат и на Канал5 и на Канал5 +. :o
    Каква логика. :tmi:

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Лелееее Сулејман колку се налути што без се** му помина вечерта хахахахаахааха :rofl: :rofl: :rofl:

На Hurrem-Aleksandra и Ubava-Crvenokosa им се допаѓа ова.
  9. lakibebe

lakibebe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    58
    Не само што траеше кратко туку и фалеше почетокот, ништо не видовме, кога се вратија од поход, кога ја ослободи Хурем, како ја ослободи??? Голем пропуст за канал 5, од средина на новата епизода почнаа....приметивте ли? :envy: :@

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Да и јас приметив. Требаше и да се покаже како го изгори Хурем дневникот. Што ли прават тие |( ?

11. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    А јас пак се засекирав мислејќи дека сум го пропуштила, затоа и ништо не сватив точно како стана Хурем слободна, а пред тоа како таа се извлече од канџите на Величенствената ништо не ми е јасно, наеднаш Султанот се враќа кај мајка му, а каде е она пречекување кога се редат во редица. Катастрофа. Како ќе ни го надоместат ова? Утре ќе гледам реприза баш да видам дали нешто ќе поправат. Работава е да можеме сите на нет да се префрлиме да гледаме па да видам кого ќе зезаат и кој ќе им ја следи.

Инаку каде можеме ние да ја проследиме епизодава на нет, и која е по ред за да ја побарам? ако нека знае добро би било да каже.

12. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Сега Суло го победи Карло V???

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Јас како што разбрав немаше борба зошто не чинеше времето :) :)

14. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Баш обратно е. Сите се тие исти, само постапките на Хурем се оправдуваат. :)

Не го победи, ама тој така си се теши :D

15. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Дали ќе имаат Ибрахим и Нигер пак некаква авантура ? :wasntme: :wasntme: сакам линк ако може и ако има нешто такво хахахах :*

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  16. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Е бре Пупи само во Ибрахим мислиш и во неговите авантури :D

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Ептен јака епизода беше оваа! :rock: (али некако скратено ми се чини и со пропуштени делови)
    Хурем веќе не е робинка - СЛОБОДНА жена е! Убаво е што им го покажува тоа на сите како: Кога отиде во Харемот и како шамар ја плесна у лице Махидевран со веста дека сега и она може да гради и да прави добри дела :) -“Махидевран: Ама како, тоа не е можно да биде вистина?!“ епа вистина е! а што убаво си се смееше весела во харемот ама Хурем и ја отргна насмевката :lol: :D ; па потоа кај балконот на величенствениот целата насмеана, радосна дури и заблеска кога се појавила и на Ибрахим му тресна бокс у фацата со убавата вест а тој целиот изгубен во некоја друга димензија од светот и :o :| така некако ми дојде кога го видов Ибрахим а пак Хурем со погледот нејзин ко да вели: “Да не заборави како да збориш? Ајде кажи нешто мој мил и најдраг паша“ :lol: и последното ама најслаткото кога истото му го направи на нејзиниот Султан ]:) :devil: Кутриот... чекал и чекал во одајата да му дојде ама кога Зумбуљ му кажал и вториот пат дека Хурем Султан нема да дојде пффф боже како излета само од собата}: [>>:-<<
    Хурем: “Величенствен и покрај целата почит и љубов кон тебе сега како слободна жена колку и да сакам не можам да спијам со тебе, тоа е грев :rock: А она не дека ништи и е преполна со морал туку со ова му одржува лекција е сега не знам колку од вас се сеќавате ама истотака и Хурем кога му отиде на Сулејман да го праша зошто ја довел гуската Изабела во харемот, во палатата каде што е она и нивните деца а тој што и кажал :“Затоа што јас така сакам“ а таа му рекла дека во името на нивните 4 деца нема да го заборави овој ден и стварно! Еве сега дојде ден и таа да му врати - Цркни Сулејман, не можеш само ти да си играш и некој друг да биде постојано изигран не може секогаш по твое да биде иако си Султан...

На A-j-a, Ubava-Crvenokosa, Danilela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Ubava-Crvenokosa

Ubava-Crvenokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    80
    Интересно интересно...
    Само зошто вака ни прават ја кратеа епизодата и не покажаа како Хурем го пали дневникот, нејзиниот разговор со Валиде, доаѓањето на Сулејман дома ццц... што се замислуваат овие канал 5! :@
    Не не оставаат да си ја гледаме серијата како што треба... Anyway, изгледа дека сега и Даје почнува да преминува на страната на Хурем затоа што таа и го дала дневникот, и некако со насмевка ја гледаше Хурем ама не онаа саркастична туку како да и е мило што е ослободена. (Прави како што ти нареди султанката)
    Ах Даје, па зарем е можно да си ја предаде нејзината “величествена султанка“? Се поинтересно станува за гледање :P И за крај.................. Сулејман :lol: :rofl: па нема да умреш ако не легнеш некого и се кога на тебе ќе ти се сака... :$ :tmi: али тоа е, ќе мора да ја ожениш ако сакаш пак :hai:
    Еден поздрав до него со песната “Не долазиш у обзир“ хахахах :rofl: :D ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=sNsS7B0SNb4

На Hurrem-Aleksandra му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Па што да правам многу си го сакам хахаахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :inlove:

20. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263