Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Што сака да направи Хурем?? што матат сега со Ѓул ага..... ;)

На FemmeFatale му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ivan4eeeee

Ivan4eeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    На Danilela и BI-44 им се допаѓа ова.
  3. FemmeFatale

FemmeFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    141
    После толку напор , желбата на Хурем Султан се исполни! Честитки!! :D :D

4. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Михримах Бали Беј го зафати :/

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    не и го давам..... :D

6. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    4.815
    Конечно еднаш и јас да го гледам султанов без нервози... Брееј што ми е кеиф што се венчаа.. :rock:

Нека пукне сега Махидевран и онаа Величествената.. Хахаха, а уште кога и ја видов фацата на Ѓулшар( од Махидевран потрчкото што е, нз точно како се вика) прајслес!!

На Shpagetta и Alesii им се допаѓа ова.
  7. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Хурем алал да ти е го истера своето... :D :D ехх да ни се може на сите така.. :lol: :lol: :$ Иначе што се однесува до малечката Михримах ќе ја карам..МОЈ СИ Е БАЛИ БЕЈ :inlove: :$ ..Шала на страна интересна епизода..А баш мислев дека ќе биде уште подобро и дека ќе умре ВЕЛИЧЕСТВЕНАТА ако може така да се нарече ..бидејки одмана ја изгуби својата гордост кога и го направи тоа Хурем(обидот за убиство)....и очекував у глава да го ЗДЕНАТ умилкувачкиот педер Ибрахим.. ;) Иначе Хурем е срце душа од чоек ради Хатиџе се откажа од убиството на гадот кој и го уби Лео ни крив ни дужен... ;(
    БТВ дали тоа во другата епизода ќе умре гадов Ибрахим??брзо чекам информации ;)

8. bikk

bikk Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    8
    Најголем негативец во серијата е Хурем ,таа ја уништи Отоманската Империја :devil:

9. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Мене ми здосади серијава малце, па уште како што кратат -.-
    А овој Сулејман некако како теле е прикажан, овие околу него го маткаат кој како ќе стигне.
    Хурем не ја ни коментирам повеќе.
    И дај разјаснете ми, овој што го погоди Ибрахим нели беше истиот што го испратија кога нареди Хурем, а мене ми се чини ова е масло на пашите, каква врска имаат пашите со истиот? :^)

10. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    4.815
    Нема.. Ибо сега за сега нема да умре.. Таа чест ќе му припадне на Суљо ама подоцна..

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Малото незнае кој да си зафати :lol: ништо ние се караме се тепаме за Бали таа оп ни три ни четири си го зафати :lol:

На loveme-4ever, Sara123, vaga95 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    фала ти Miss за информацијатаа

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    129
  14. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Не гледав денеска ама што таа работа со Михримах? :D Де некој убаво да ми објасни :)

15. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    WAY TO GO HURREM!!! :rock:
    Е значи ти женска што ќе си намислиш тоа и го остваруваш алал да ти е :clap:
    Мнооооооооооооооооогу голем ќеф ми направи денешната епизода со свадбата на Сулејман и Хурем
    Нек пукну душмани Хурем е законската жена на Султан Сулејман Хан! :rock: Најубав момент кога Сулејман влегува заедно со Хурем и ја преставува како негова сопруга :inlove: :rock: Хатиџе, Валиде и Махидевран шокирани :o не знаат што да кажат а па онаа мајка негова у несвест ќе ми паднела а ја па си се надевав дека шлог ќе ја фати :doh: Ајде неисе стара вампирка е, кај и да ќе скине конци...
    Не е кошмар драго костурче вистина е, да вистина! А па онаа Ѓулфем само демек она си знаела како и е... што има мори ти да тагуваш ти си таму само вишок одамна искористено ѓубре ццц али барем кажа една точна работа Хурем одамна ја прегази Махидевран така да и она нема за што да тагува хахахах :D
    Михримах срценце :* Сака на Бали-беј да му биде жена хахах ќе беше во ред тоа ако била возрасна девојка ама вака малечка тешко.
    Хурем покажа сочувство кон Хатиџе иако не требаше по мене и ја сопре акцијата "Kill Ibrahim" и требаше да го убие затоа што тој и помогна на свекрва и да ја нападнат во шумата значи знаеме дека Хурем не е одговорна за нападот кон Ибрахим којзнае кој е тој што го погоди со стрелата...
    И за крај да не заборавите: Ако Хурем се сопне и падне Ибрахим ќе си ја сноси вината хахах :rofl:

На loveme-4ever, Ubava-Crvenokosa, Alesii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Ете дојде легендарната венчавка на робинката Александра,која сега е Хурем Хасеки.Конечно дојде денот кога сите и се покорија.За непријателите нема спас.Сега и во сонот ќе им се појавува ироничната насмевка на султанката,на жената на Султам Сулејман Хан.Хурем се искачи уште едно скалило над Махидевран.Најубавиот момент-вратата се отвара и влегува Хурем со круна. :rock: :rock: :rock:
    Веќе и воздухот се измеша со мирисот на Хурем,никој неможе да ја совлада.Кога и да ја погледнат ќе се потсетат на нејзиното достигнување и на нивното жалење.Но тука не е крајот.Знаете ли кога ќе заврши војната? 8)
    Кога сите ќе си го добијат она што си го бараа. :) Кога Хурем беше клекната пред сите тие-Валиде,Махидевран,Хатиџе се заколна дека сите во харемот еден ден ќе клекнуваат пред неа.. :rock:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&a ... jiAsOZxSWI

17. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Хаха да да дојде очекуваниот момент. Сега никој ништо нема да и може, освен што ќе и го изгорат лицето но ај ќе помине тоа :)

18. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.038
    На BI-44 и Alesii им се допаѓа ова.
  19. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Хурем кога и кажуваше на Михримах дека е невеста и Михримах и вели, а ке може ли и јас да бидам невеста мене маж ке ми биде Бали Беј.... нешто во тој стил :rofl:

20. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Иначе имам да ви кажам нешто :) . Една познаничка на братучетка ми гледала на турската програма и ми кажа дека навистина детето на Махидевран било на Ибрахим :^)

На loveme-4ever му/ѝ се допаѓа ова.