Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    Што сака да направи Хурем?? што матат сега со Ѓул ага..... ;)

На FemmeFatale му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ivan4eeeee

Ivan4eeeee Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    8
    На Danilela и BI-44 им се допаѓа ова.
  3. FemmeFatale

FemmeFatale Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    141
    После толку напор , желбата на Хурем Султан се исполни! Честитки!! :D :D

4. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Михримах Бали Беј го зафати :/

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    не и го давам..... :D

6. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    3.868
    Конечно еднаш и јас да го гледам султанов без нервози... Брееј што ми е кеиф што се венчаа.. :rock:

Нека пукне сега Махидевран и онаа Величествената.. Хахаха, а уште кога и ја видов фацата на Ѓулшар( од Махидевран потрчкото што е, нз точно како се вика) прајслес!!

На Shpagetta и Alesii им се допаѓа ова.
  7. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Хурем алал да ти е го истера своето... :D :D ехх да ни се може на сите така.. :lol: :lol: :$ Иначе што се однесува до малечката Михримах ќе ја карам..МОЈ СИ Е БАЛИ БЕЈ :inlove: :$ ..Шала на страна интересна епизода..А баш мислев дека ќе биде уште подобро и дека ќе умре ВЕЛИЧЕСТВЕНАТА ако може така да се нарече ..бидејки одмана ја изгуби својата гордост кога и го направи тоа Хурем(обидот за убиство)....и очекував у глава да го ЗДЕНАТ умилкувачкиот педер Ибрахим.. ;) Иначе Хурем е срце душа од чоек ради Хатиџе се откажа од убиството на гадот кој и го уби Лео ни крив ни дужен... ;(
    БТВ дали тоа во другата епизода ќе умре гадов Ибрахим??брзо чекам информации ;)

8. bikk

bikk Активен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2012
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    8
    Најголем негативец во серијата е Хурем ,таа ја уништи Отоманската Империја :devil:

9. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Мене ми здосади серијава малце, па уште како што кратат -.-
    А овој Сулејман некако како теле е прикажан, овие околу него го маткаат кој како ќе стигне.
    Хурем не ја ни коментирам повеќе.
    И дај разјаснете ми, овој што го погоди Ибрахим нели беше истиот што го испратија кога нареди Хурем, а мене ми се чини ова е масло на пашите, каква врска имаат пашите со истиот? :^)

10. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    3.868
    Нема.. Ибо сега за сега нема да умре.. Таа чест ќе му припадне на Суљо ама подоцна..

11. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Малото незнае кој да си зафати :lol: ништо ние се караме се тепаме за Бали таа оп ни три ни четири си го зафати :lol:

На loveme-4ever, Sara123, vaga95 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    фала ти Miss за информацијатаа

На Miss666 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
  14. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Не гледав денеска ама што таа работа со Михримах? :D Де некој убаво да ми објасни :)

15. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    WAY TO GO HURREM!!! :rock:
    Е значи ти женска што ќе си намислиш тоа и го остваруваш алал да ти е :clap:
    Мнооооооооооооооооогу голем ќеф ми направи денешната епизода со свадбата на Сулејман и Хурем
    Нек пукну душмани Хурем е законската жена на Султан Сулејман Хан! :rock: Најубав момент кога Сулејман влегува заедно со Хурем и ја преставува како негова сопруга :inlove: :rock: Хатиџе, Валиде и Махидевран шокирани :o не знаат што да кажат а па онаа мајка негова у несвест ќе ми паднела а ја па си се надевав дека шлог ќе ја фати :doh: Ајде неисе стара вампирка е, кај и да ќе скине конци...
    Не е кошмар драго костурче вистина е, да вистина! А па онаа Ѓулфем само демек она си знаела како и е... што има мори ти да тагуваш ти си таму само вишок одамна искористено ѓубре ццц али барем кажа една точна работа Хурем одамна ја прегази Махидевран така да и она нема за што да тагува хахахах :D
    Михримах срценце :* Сака на Бали-беј да му биде жена хахах ќе беше во ред тоа ако била возрасна девојка ама вака малечка тешко.
    Хурем покажа сочувство кон Хатиџе иако не требаше по мене и ја сопре акцијата "Kill Ibrahim" и требаше да го убие затоа што тој и помогна на свекрва и да ја нападнат во шумата значи знаеме дека Хурем не е одговорна за нападот кон Ибрахим којзнае кој е тој што го погоди со стрелата...
    И за крај да не заборавите: Ако Хурем се сопне и падне Ибрахим ќе си ја сноси вината хахах :rofl:

На loveme-4ever, Ubava-Crvenokosa, Alesii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ете дојде легендарната венчавка на робинката Александра,која сега е Хурем Хасеки.Конечно дојде денот кога сите и се покорија.За непријателите нема спас.Сега и во сонот ќе им се појавува ироничната насмевка на султанката,на жената на Султам Сулејман Хан.Хурем се искачи уште едно скалило над Махидевран.Најубавиот момент-вратата се отвара и влегува Хурем со круна. :rock: :rock: :rock:
    Веќе и воздухот се измеша со мирисот на Хурем,никој неможе да ја совлада.Кога и да ја погледнат ќе се потсетат на нејзиното достигнување и на нивното жалење.Но тука не е крајот.Знаете ли кога ќе заврши војната? 8)
    Кога сите ќе си го добијат она што си го бараа. :) Кога Хурем беше клекната пред сите тие-Валиде,Махидевран,Хатиџе се заколна дека сите во харемот еден ден ќе клекнуваат пред неа.. :rock:

http://www.youtube.com/watch?NR=1&a ... jiAsOZxSWI

17. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Хаха да да дојде очекуваниот момент. Сега никој ништо нема да и може, освен што ќе и го изгорат лицето но ај ќе помине тоа :)

18. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    На BI-44 и Alesii им се допаѓа ова.
  19. Shekerka

Shekerka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    25
    Хурем кога и кажуваше на Михримах дека е невеста и Михримах и вели, а ке може ли и јас да бидам невеста мене маж ке ми биде Бали Беј.... нешто во тој стил :rofl:

20. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Иначе имам да ви кажам нешто :) . Една познаничка на братучетка ми гледала на турската програма и ми кажа дека навистина детето на Махидевран било на Ибрахим :^)

На loveme-4ever му/ѝ се допаѓа ова.