Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.805
    Јас претпоставувам дека и неа некој ја смкнал ама веројатно од некои икс причини не се прочуло за тоа. Инаку зарем Сулејман не би знаел...не викам дека бил тој, ама...штом не се ни зборувало за тоа, некоја тајна е во прашање...не е можно некој да не се заинтересирал што и` било на султанката...

2. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Крајно разочарана сум од Мерием :tmi:
    Што прави девојкава :^) Нека иде на очно под хитно ако треба ја ќе и закажам :D
    Ако е вака работава ја преферирам лезбејка да биде, боље ќе и биде со некоја згодна женска да се фати него со оваа грдотијата од дечко што го има :|

3. Ubava-Crvenokosa

Ubava-Crvenokosa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    80
    Зарем имало некој во сарајот со поопасен ум од нејзе :^) Кој и да е тој ќе му речам браво затоа што сигурно не било лесно да се убие жена како неа доста паметна и опасна. Суљо истотака е паметен човек ама кога се работи за неа бил многу слаб па може да речам дека Хурем и од него е побистра.
    Не велат џабе: Позади успешен маж стои успешна жена

4. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Луѓе, ја утнавме темава. Наместо да зборуваме за ликовите во серијата, нивните постапки, дали ги оправдуваме, ова,она... ние зборуваме за тоа дали италјанецов и бил дечко на Мерием или не... :fubar:

5. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.266
    Абе не и е дечко. ;)
    Иначе скрос забегавме од темата. :D

6. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Хахаххаха абе ма4е женава си влегла во филм дека е Хурем мисли дека со ова ќе стане популарна ама не е свесна дека сите и играат мајтап..Ама тоа е..Сабајле сум се газела од смеа :D :D Злобна и добра Хурем хахахаахха...уште што нема да видиме и да прочитаме ццц

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.805
    Баш заради тоа што е опасна. Од искуство од тоа што имам видено и прочитано, баш тие најопасните се секогаш надмудрени на крај. Но, да бидеме искрени нејзиниов успех е комбинација на мудрост и среќа, а факт е дека едното без другото не можат баш најдобро. Колку и да си опасен, некогаш не можеш против среќата. Колку и да била опасна, ете можеби се нашла во период кога среќата не била толку на нејзина страна. Meне па почудно ми е тоа што никој не знае како умрела една Султанка и приказната околу настанот е затскриена како прав под черга.

8. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Еве сликички од Хурем и дечко и :) :)

Прикачени фајлови:

9. Ubava-Crvenokosa

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    80
    О Боже.....дечко и на Хурем :puke:
    а бре девојко лепота твоја за овој да му ја дадеш на располагање :shake: :worried:ilent:
    Majuv4ence13 сигурна 100% ова е дечко на Хурем???
    А зошто не се фати она со тој глумецот што го глумеше Лео? многу добар пар прават заедно.

10. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Да да сигурна сум 10000000% и на Интернет има :( и јас кога го видов овој грдиовв свеста ми се зеде мислев дека Мерием има вкус ама ете немала се затрескала во овеј...Ама сепак нејзин живот си е,можеби човекот има внатрешна убавина не е се во надворешната убавина :D

11. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Ете, ви реков дека тој е дечко и на Мерием.
    Ама тоа е, нејзин избор. Немора да значи дека секогаш изгледот е пресуден за да го избере за дечко. Како што кажа Нур во интервјуто со Драган Вучиќ-неа не и е гајле надворешната убавина туку внатрешната. Рече дека попрво би избрала дебел и ќељав, а со добра душа него ли убав, а покварен. Така и Мерием. Сигурно и се допаднал карактерот на овој, па си го фатила за дечко.

На Majuv4ence13 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Абе јас за Нур мислам дека супер пар ке бидат со Зумбуљ Ага :D :D :D

На Ubava-Crvenokosa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Хах, јас не би го рекла тоа. Нема врска што има таква улога во серијата, ама Нур во приватен живот е многу мила, добра, ведра и позитивна личност. Од интервјуто што го гледав морам да кажам дека зрачи со позитивна енергија. И ПРЕУБАВА е! Какви прекрани очи има. Само што во серијата како што кажа и самата не се истакнуваат толку, туку повеќе доаѓаат до израз очите на Хурем.
    Еве, можете и самите да ја видите нејзината убавина преку овие слики:
    И да, има прекрасна насмевка.

14. Majuv4ence13

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Хехехх ок...Мене не ми се допадна Махито ама секој свое мислење и свој вкус си има.. :) :)

15. Ubava-Crvenokosa

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    80
    Тоа дека Хурем била намерно поистакната од Махидевран е бесмислица затоа што со свои очи гледам која од нив носи поубави фустани и која е подотерана. Махи има поубави фустани од неа а Хурем нема толку баш убави ама сепак она со својата убавина прави да изгледа убаво тоа што ќе го облече
    да бидеме реални сега Махи е понаместена од Хурем кај кај...

16. TheaEsposito

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Абе добро. Се сложувам со тебе! Ама тоа што го пишав горе не се мои зборови туку на Нур од интервјуто. Кога Драган и рече "колку прекрасни очи имаш", и оваа на тоа "фала, ама во серијата не се истакнуваат толку моите очи, туку на Хурем."

На Sara123 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.306
    Јас се сложувам со Теа.Таа само го напиша тоа што Нур го кажа.И јас така слушнав. :)
    Се сложувам и со Црвенокоса дека Махидевран носи секогаш поубави фустани и дека секогаш е подотерана.Секоја епизода има различна облека.Можеби и така требало,Махидевран да ја истакнуваат како Султанка која повеќе се дотерува,а Хурем како природна убавина,со харизма така нешто.
    Како и да е,што и да им било целта тие моменти не се доволно добро доловени. ;)

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.843
    А демек Мерием лепотица некоја па сега до дечко и е работата. Ви се молам... мене баш ми се погодени :)

19. Ubava-Crvenokosa

Се зачлени на:
    3 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    80
    TheaEsposito не ме сфаќај погрешно, не реков дека ти го рече тоа :D Таа ме нервира Нур што вели дека Мерием е поистакната кога уствари она е поистакната од нејзе а што и фали на неа па? Толку е наместена цакум пакум и пак се жали демек само Мерием ја дотеруваат

На TheaEsposito му/ѝ се допаѓа ова.
  20. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.266
    Абе сеа нели за со Каспер ја редевме работата. :D