Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623
    и за тоа и за тоа, ако саакаш кажи и за двете ќе ми требаат :P

2. ice.woman

ice.woman Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    46
    Значи како ме изнервирале овие од канал 5, зарем толку се неписмени или нас не сметаат за такви. Се прекинува ли сезона за само 3 епизоди... Свашта :o

Ај малку за Нигар сега.... Значи на моменти толку многу сакам да и ја сецнат главата, а некогаш дури и ја разбирам. Она го сака Ибрахим, а како што велат „Љубовта е слепа“. Она кога почна да спие со Ибрахим си мислеше лелеее човеков се заљуби во мене... Скокаше од радост... И беше слепа... А сега кога виде колку е Ибрахим еден себичен идиот и гад ииии... Не знам уште што... :@ Едвај чекам да му ја сецнат главата и нему... Кога виде каков е Ибрахим, веќе беше доцна... :) Ама таа сеуште слепо му верува и мисли ако му каже за планот на Хурем, овој ќе ја остави во Харемот... Утре сабајле... :|

Сега на ред најголемиот гад во цела серија Ибрахим од Парга... Син на рибарот Манолис од Парга... Тео од Парга... Паргали Ибрахим... Себичен гад кој гледа само за својот нос... Убаво му беше додека спиеше со Нигар... А кога остана бремена и кога Хатиџе му рече ќе те разведам ако ме изневеруваш, се исплаши Големиот државен не везир туку ИДИОТ... :@ :devil: Ми се гади од него... :puke:

А Хатице уште и вика на Хурем за жалење си... Всушност у цела серија ти си за жалење... Уште ли несвати... Сите си играат мајтап со тебе и те вртат околу малиот прст и ти мачкаат очи... А најмногу твојот сакан Ибрахим... :x

Ухх реков нема мн. да коментирам ама морав да се изпразнам некаде... :lol:
    И за крај еве неколку слики...

[​IMG] :puke:

На Hurrem-Aleksandra и Sarence им се допаѓа ова.
  3. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Sarence ке пишам тука можеби и некој друг не знае

толку многу е лесно
    а за потпис неможеш дирекно од комјутер еве ти линк http://www.femina.mk/out/?id=0b55dcfd54 ... ket.com%2F овде ке направиш акоунт (sing up) ке ја ставиш сликата потоа ке го копираш линкот таму кај што пишува img таму е линкот на сликата и ке го ставиш во потпис тоа се наоѓа во Контролен панел-Профил-Потпис и кажи дали си се снашла :)

Прикачени фајлови:

• 1.PNG
      1.PNG
      Големина на фајлот:
      8,3 KB
      Прегледи:
      209
    • 2.PNG
      2.PNG
      Големина на фајлот:
      11,4 KB
      Прегледи:
      209
    • 3.PNG
      3.PNG
      Големина на фајлот:
      10,8 KB
      Прегледи:
      209
    • 4.PNG
      4.PNG
      Големина на фајлот:
      7,1 KB
      Прегледи:
      209
    • 5.PNG
      5.PNG
      Големина на фајлот:
      5,6 KB
      Прегледи:
      207
  4. Sarence

Sarence Популарен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    344
    Допаѓања:
    623
    ќе се снајдам милоо извини што доцнам со одговорот не бев тука, малку се мачам ама ќе биде нема гајле ;) :P Иначееее фалаа мноогу за што се потруди да ми помогнеш фалаа :*
    се снајдов со ова за на пост ама за со потписот офф не одии ајде бе нема гајле не мора друг пат ќе пробам :P

5. ice.woman

ice.woman Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    46
    Откако го напишав постот ич не ми се спиеше и си реков ај да ја изгледам уште еднаш првата епизода. Знаете како убаво ми дојде... Милина... Ви препорачувам на сите било од кој тим и да сте да ја изгледате... Уште еднаш да го доживеете доаѓањето на Сулејман како султан, доаѓањето на Хурем, на Махидевран. Како само Хурем ги гледаше тогашните миленички на султанот... А таа всушност ги надмина сите... Тие можеле само да го сонуваат тоа. Ухх колку и се восхитувам на храброста... Како само му рече на Сулејман кога поминуваше, кој тогаш се осмелувал да го прозва султанот и тоа му го згреши името...Суљуман... :lol: Како Нигар ги учеше на однесување на послужување...Кога му играа на Сулејман... Убавини...Како Сулејман го изврши првото погубување...Колку беше возбуден кога Хурем требаше даму оди на халвет а смени фаца кога му се појави глупачата Махиевран :@ ...
    А, да сега ми текна некој феминка рече дека Михримах порасната ќе била онаа што глуми на Опасна Убавина таа плавата... Муазес ли се викаше? Таа всушност му беше миленичка на Сулејман во првите епизоди...Заедно со Хурем му играа...Еве слика... :D

А додека ги барав сликиве налетав на еден текст каде што пишува дека ќе биде.. Ама нема... И на канал 5 кажаа дека глумела во првите епизоди на Величествениот... Сигурно не се до толку пак да ја стават како Михримах голема... :tmi:

6. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    Испразни се ice.woman ние Хурем тим сме тука да те сослушаме и да те утешиме :D
    А гледам си напишала дека Хатиџе и рече на Хурем дека е за жалење??? :^)
    Хатиџе на Хурем и рече за жалење си??? :^)
    ШТО???[​IMG]
    Хатиџе кажа на некој друг “за жалење си“ [​IMG][​IMG][​IMG] Работава е да не знае човек дали да се смее или дали да плаче :?:
    Дали има потреба да додадам уште нешто? Има ли??? Јас мислам дека не треба друго ништо да кажам
    затоа што одговорот сам по себе се знае.

ццц... Глупиот на Паметниот му соли памет[​IMG]
    Еј значи, до каде отиде до светот |(

7. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Јас не сум баш упатена многу во серијава, ама од скоро ја загледав и гледам завршила. Нема повеќе сезони снимено? Де објаснете ми .

8. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.392
    Останаа уште 3 епизоди од вторава сезона, ама ќе ги даваат во септември. Трета сезона сеуште не е снимана, е сега незнам дали во септември ќе се снима или другата година, некои велат така некои онака. :D

9. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Според мене,мислам дека овие ѓубрињава од канал 5 нема да ни ја дадат третата сезона затоа што тие така прават секогаш.Штом почнат да емитуваат некоја серија не ја емитуваат до крај..Истото ова го имаат направено со Лале,Сестри и многу други турски серии кои што се емитувале на нивната телевизија..Ништо чудно истото тоа да го направат и со Величествениот.. :?:

10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ти благодарам срцее,но и ас тоа не го мислев сериозно.Поззз. :* :*

11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    :* :*

12. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Веќее аманн...Канал 5 не можеа да додавет уште 3 епизоди.Евее да ги скратеа и до петок ке беа завршени.А может да давет репризии од серии шо завршиле пред 4 месеци.

13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Чекајте бе срцки ,сега ме збунувте.Сега нели заврши 1 сезона?Зошто викате 2-ра? :^)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не се секирај нема да биде оваа Михримах.Ја имамм слика која ке глумии како Михримах голема.Подобро мала да си остани.... :(
    Инаку оваа даа ...Муазес се вика во Опасна Убавина

15. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.091
    Допаѓања:
    754
    ова мислам дека ке ја глуми Михримах
    [​IMG][​IMG][​IMG]

16. antonina

antonina Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    809
    Од колку е репризата? и дали ќе има воопшто?

17. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Извини, но што да и рече во таков момент? Сфати дека мајка и е искористувана од страна на Хурем за нејзините игри. Па како да реагира? Сигурно ќе биде бесна на неа. И сигурно и рекла за жалење си, бидејќи искористува болен човек. Дај погледнете и на другата страна вие малку.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Оваа девојка нее Михримах. Кога Хурем играше за Величествениот, оваа стоеше до робинките. ;)
    Jа има на делот 0:23 http://www.youtube.com/watch?v=Vmuvu9DA ... re=related

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.801
    Хахаха коа ќе ми текне миленичките како безгрижно си се фрцкаа на “забавата“ и со потсмев ги гледаа робинките, без да бидат ни малку свесни дека едно од тие робинчињата може да им каже arrivederci tutti на сите нив еден убав сончев ден :lol: !

На Shpagetta, Sara123 и TheaEsposito им се допаѓа ова.
  20. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513

Божеее колку е грдааааа!!!!!!!Јешим е 100000000пати поубава од оваа..Ме потсеќа на ѓупка кај ја нашле :puke: :puke:

Прикачени фајлови: