Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од t.w.e.e.t.y, 15 декември 2011.

1. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Една работа што многу ме нервира во серијава е таа анорексичната кучка - Махидевран

Mahidervan ako e anoreksicna Hurem e debelaaa. Hurem si ja sakam poveke ama kako prase e LOL kolku mene :D Poveke sakam telo kako na Mahidervan :inlove: Od Hurem samo kosata mi se sviga

2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Махидеевран ако е анорексичнаааа... јас не знам анорексичните како да се именуваат, мене ми е преубава надворешно како жена, а Хурем не ми е убава, искрено не ми се допаѓаат потрокалеви во косата :)

3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Махидеевран ако е анорексичнаааа... јас не знам анорексичните како да се именуваат, мене ми е преубава надворешно како жена, а Хурем не ми е убава, искрено не ми се допаѓаат потрокалеви во косата :)

Mene mnogu mi se ubavi crveni kosi kamo i jas da se rodev taka so kosa kako Hurem :inlove:

На musicgirl55 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    :geek: неее сепак мене чудна ми е бојата ама тоа е до вкусот :D

5. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Епа секој си има свој вкус :D

Мене ми е ко анорексична оти кога ќе и ја погледнам таа клучната коска како и е испакната ... Мислам оти до толку не ја плаќаат актерката, па за јадење нема што да си купи :lol:
    И Хатиџе е доста слабичка исто, сите се такви уствари, освен Хурем, која ми е баш привлечна жена, само она има гради од актеркиве :rofl:

И не сметам дека е дебела :!:, бар има некои облини, какви што жената треба да поседува.

А на фаца, и двете се убави, и Махи и Хурем :D

6. booba

booba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    226
    Ја пратам серијава.Добра е не е ко останатите турски серии.
    Хурем на почетокот ми беше мнг јака но сеа ми стана многу злобна.Очите и се прекрасни.
    Онаа Махидевран ми е ко анорексична ич не ми е убава, плус многу ме нервира!

Иначе вистина ли е дека Ибрахим ке ја изневери Хатиџе со Нигеркалфа? :o

П.С Хатиџе ми е многу мила :)

7. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.062
    Допаѓања:
    687
  8. COolgirL93

COolgirL93 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    12
    Дали некој може да ми даде линк од епизодата каде што ќе се појави Бред Пит? Фала однапред :)

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Хаха сепак мене Хурем ми е грда, Махидеевран ми е најубава, а Хатиџе ми е слатка. Ама Сулејман опасен оди кај сестра му на гости за да ја мува Садика :lol: :lol:

10. sanjickar

sanjickar Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    39
    ayyy овој сулејман не е убав ама многу шармантен човек е нема што...каков поглед и мавна на Садика ауууу и друго...не знам дали е така ..ама ми кажа мајка ми читала весник.....Овој нели беше женет а се гледаше со Шехерезад во приватниот живот па се разведе од жена му...епа сега се развел и од Жехерезад и бил со Хурем....:D

На dancing.queen му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Еее женкар во серијата и во реалноста, а за погледот хахахахахаха се изнасмеав :rofl: :rofl: :rofl:

На alilali му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sanjickar

sanjickar Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    39
    кажи а? :D онака како ја зграпчи а оваа вика па да одам да се подготвам....у превод да одам да си земам нож :D ама овој ја зафркна.....аууу да не кажам ама ке кажам ме возбуди султанов вечерва со тоа како ја зграпчи :$

13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Хахаха женкар бе женкар :lol: :lol: :lol: ама многу му ги сакам очите :inlove:

14. sanjickar

sanjickar Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    39
    баш како што кажав не е некој лепотан човекот ама ептен е шармантен знае како да привлече жена нема што....:)ауу да ми дојде мене вака ја не би му одолеала,па маж да ми е Бред Пит :D

На Nine25 и antonina им се допаѓа ова.
  15. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.094
    Уживав на сцената кога Нигер Калфа ја давеше гускана! :devil:

На lolyta777, song и pupi.girl им се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Опасна е Нигер затоа си ја сакам многу, нема играње со неа, а во комбинација со Зумбуљ се најсмешни :rofl: :rofl:

17. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.040
    Допаѓања:
    5.996
    Потполно се согласувам воопшто не убав, само очите му вредат :inlove: ама дека има шарм, не негирам !
    И многу ме изнервира кога легна со Садика :@
    Значи Идиот невиден, швалериште низаедно :@ !
    Со Хурем кога е „Хурем ти си светлината во моите очи, бла бла бла“ и штом Хурем си отиде, нему изгледа му се стемнува пред очите па не може да ги распознава и легнува со која стигне :@
    И што му требаше Садика сега ?! Хурем и Махидевран не го задоволиле доволно или малку деца имал па и од неа едно?
    Идиот :@

И од што султанот толку ме изнервира, заборавив да си ја пофалам Нигер ! Браво за неа, Ѓулнихал и не е била толку опасна :lol:

18. song

song Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    46
    И јас се согласувам за Нигер Калфа и мене ми беше задоволство кога ја давеше онаа слугинката на Махидевран ]:)
    Инаку Нигар како да му фрлила мерак на Ибрахим,како го гледа,се вознемирува на секој негов кажан збор,на секоја негова постапка кон неа :^) ама Нигар е баш го најде вистинскиот бе :^) оженет ццц срам те било а баш сакав да си се омажиш и најсреќна да си бидеш заслужужуваш де :D :inlove:

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.062
    Допаѓања:
    687

20. sanjickar

sanjickar Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    39
    ee eпа така било де....он Хурем ја сака и не сака ниедна друга....ама тоа не значи дека ниту една друга сексуално не го привлекува :$ :D